2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تعجب می کنم خیلیا 15 16 سالگی عاشق شدین و با عشقتون ازدواج کردین😊

ایشالا خوشبخت باشین همیشه🥰

من هنوز عاشق نشدم اعصاب درست و حسابی ندارم😁😂😂😂❤️

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 
به خدا سیاه سوختس‌ ولی دیوونشم😅

خو حتما سیاه سوخته ی جذابه 😂😂😂😂

دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏
خو حتما سیاه سوخته ی جذابه 😂😂😂😂

برای من خیلی ولی برای بقیه نه فکر کن سیاه سوخته با موهای فرفری‌ چشم و ابرو سیاه سیاه دماغ بزرگ قد بلند چارشونه‌ اصلا خوشکل نیستا ولی نمیدونم چرا دوستش دارم خودشم میگه خداروشکر یکی پیدا شد منو از ته دلش دوست داره 

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   
برای من خیلی ولی برای بقیه نه فکر کن سیاه سوخته با موهای فرفری‌ چشم و ابرو سیاه سیاه دماغ بزرگ قد بل ...

والا با این اوصافی که گفتی ازش منم موندم چجوری عاشقش شدی😂😂😂

شوخی کردم عزیزم خوشبخت باشین😍😘

دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏