2777
2789
عنوان

تروخدا بیاد بگید من چه مرگم شده

149 بازدید | 15 پست

خانما من سه ماه پیش سر یه مسئله ای که 80 درصد خودم مقصر بودم با شوهرم مشکل داشتم که شوهرم بهم بی محلی میکرد شده بود یه آدم دل سنگ ولی الان بازم مثل قبل خوبیم خداروشکر شوهرم کاریه خسیس نیست شوخه ابراز علاقه میکنه کلا آدم خوبی ولی من با کوچکترین ناراحتی از جانبش حالم خراب میشه به روم نمیارم جلوش ولی وقتی نیست گریه میکنم احساس میکنم خیلی تنها و بیکسم حال روحم خراب میشه یا میره بیرون پیش دوستش یا خواهرش واسه چندساعت ازش نفرت پیدا میکنم که بهم اهمیت نداد و رفت تازگیا اینجوری شدم از هیچی لذت نمیبرم کمکم کنید 

🌱🌱خدایا صبرمو زیاد کن تا هیچ وقت سر بچه هام داد نزنم و خییییلی صبور بشم خدایا بچه هامو همسرمو به خودت سپردم مراقبشون باش ❤❤�اگه امضامو خوندی یه صلوات برام بفرست دوست گلم 🍃🌹🌹🌹🌹
حال ندارم‌متنتو بخونم

بخون و کمکم کن چطوری حالم و خوب کنم دیگه کم آوردم

🌱🌱خدایا صبرمو زیاد کن تا هیچ وقت سر بچه هام داد نزنم و خییییلی صبور بشم خدایا بچه هامو همسرمو به خودت سپردم مراقبشون باش ❤❤�اگه امضامو خوندی یه صلوات برام بفرست دوست گلم 🍃🌹🌹🌹🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😅😅😅😅

ای خداااااااا😢😢😢

چون مهر طلب شدی انگار داری واسه یکی دیگه زندگی میکنی و وقتی از اون طرف اون مهر فضایی رو دریافت نمیکنی سر خورده و افسرده میشه سعی کن مستقل بشی و واسه خودت زندگی کنی اونوقت گیر الکی به همسرت هم نمیدی که اونم زده کنی

هر مشکلی حداقل دو راه حل داره. یک سکوت. دو گذر زمان. 

عزیزم‌ همه افسرده شدن و شما تمام توجهتون رفته سمت همسرتون و فقط و فقط ازش توقع دارید بهتره به هر شکلی سر خودتونو گرم کنیدوادم بیکار ایراد گیر میشه بعدا میفهمید ایشونم حقوقی داره و اگه کاری و انجام میده ممکنه حق داشته باشه خودتونو بزارید جای اون شاید راحت تر کنار بیاید

خدایی که به شدت کافی است 
چون مهر طلب شدی انگار داری واسه یکی دیگه زندگی میکنی و وقتی از اون طرف اون مهر فضایی رو دریافت نمیکن ...

دقیقا همینه که میگی منتظر توجه و محبتم وقتی نیست انگار هیچی خوشحالم نمیکنه چیکار کنم از این وضع در بیام خسته شدم دیگه 

عزیزم‌ همه افسرده شدن و شما تمام توجهتون رفته سمت همسرتون و فقط و فقط ازش توقع دارید بهتره به هر شکل ...

اره مشکل از مته شوهرم یه هفته شبکار یه هفته روز کار وقتی جمعه ها میره بیرون چند ساعت روانی میشم وقتی روزکاره وسط هفته میره بیرون قلبم میگیره مثل افسرده ها میشینم یه جا نمیتونم کاری کنم از همه بدتر اینکه حس دلسوزی به خودم ازارم میده خیلی 

دقیقا همینه که میگی منتظر توجه و محبتم وقتی نیست انگار هیچی خوشحالم نمیکنه چیکار کنم از این وضع در ب ...

همش از بیکاری واسه خودت برنامه بنویس من دلم از این میسوزه اینطور پیش بری همسرت و از دس میدی. 

همش از بیکاری واسه خودت برنامه بنویس من دلم از این میسوزه اینطور پیش بری همسرت و از دس میدی. 

چه کارایی مثلا شاغل که نیستم یه دختر دوساله دارم به نظرت چه کارایی منو از این وضع در میاره 

چه کارایی مثلا شاغل که نیستم یه دختر دوساله دارم به نظرت چه کارایی منو از این وضع در میاره 

ببین من صبح ها تا ظهر ها خونه رو تمیز میکنم بعد ظهر ها هیچ کاری نمیکنم. بعد ظهر ها یک فیلم میزارم به خودم میرسم پوست و مو آرایش و..  بعد از 6 تا 8 با دخترم بازی می‌کنم نقاشی کتاب می‌خونیم ورزش میکنیم می قصیم دو باره از 8 تا 11 که همسرم میاد با گوشی و تلوزیون سرگرمم. همسرم هم میاد شام میخوره یکم حرف می‌زنیم یک فیلم باشه نگاه می‌کنیم... 

ببین من صبح ها تا ظهر ها خونه رو تمیز میکنم بعد ظهر ها هیچ کاری نمیکنم. بعد ظهر ها یک فیلم میزارم به ...

عزیز دلم چه حس خوبی گرفتم وقتی خوندم پستتو آفرین واقعا بهت تبریک میگم به خاطر روحیه عالیت دیگه منم قول میدم مثل تو پر انرژی و شاد باشم تا به این رویه خودمو عادت بدم 

عزیز دلم چه حس خوبی گرفتم وقتی خوندم پستتو آفرین واقعا بهت تبریک میگم به خاطر روحیه عالیت دیگه منم ق ...

آخه منم حس تو رو اوایل ازدواج تجربه کردم انگار زندگی نمیکردم از صبح منتظر بودم شب شه شوهرم بیاد شارژ شم اونم چون روحیات مردا فرق میکنه اغنا نمی‌شدم اذییت میشدم از وقتی تصمیم گرفتم واسه خودم زندگی کنم هم همسرم توجهش بیشتر شده هم شادتر هستم

آخه منم حس تو رو اوایل ازدواج تجربه کردم انگار زندگی نمیکردم از صبح منتظر بودم شب شه شوهرم بیاد شارژ ...

اره بخدا انگار میخوام مثل غول چراغ جادو باشه واسم احساس میکنم ضعیف و حساسم با کوچکترین بی محلیش داغون میشم از درون ولی به روی خودم نمیارم شوهرمم آدم کینه ای و بدخلقی نیست ولی به رابطش با همه حسادت میکنم چه مادرشو خواهرش چه دوستاش