2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون بهتون نگه و بره جایی...

| مشاهده متن کامل بحث + 802 بازدید | 122 پست
چیکار کنم به خدا غوغا داشتم تابستون سر اینکاراش ولی یه ذره به روش میخندم از خودش درمیاد 

همیشه همین مدلیه؟یا گه گاهی پیش میاد؟بهش بگو بابا کرونا کجا میری نگرانت میشم😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی حتی بهم کفت بیا زنگ بزن دوستم بپرس البته اگه با اونایی که گفت رفته باشه واقعا آدمای موجه و خوبی ...

همين كه رفت خوابيد هم خيلي مشكوكه

ببخشيد كه ناراحتت ميكنم اما وقتي مرد يهو بي موقع انرژيش خالي ميشه قطعا كاسه ايي زير نيم كاسه اش هست!

من خودم تجربه دارم كه ميگم

حق داری من شوهرمو سر اینجور کاراش ی بار در حد مرگ باهاش دعوا کردم الان خداروشکر ادم شده تا حدودی

منم تابستون در حد مرگ دعوا کردم،  تو تایپیکام هست ،اینم خیلی بهتر شده بود ولی امروز دوباره زده زیر قولش

آره باید اینو بگم و بعدش چی بگم مثلا براش یه خط و‌نشونی نکشم؟

نه خب خط و نشون چه فرقی داره با دعوا و یه مدلی از غرزدن بگو خیلی نگرانت شدم منم حوصلم سررفت گناه دارم با مظلومیت بری جلو رام میشه ب حرفت گوش میده

آره باید اینو بگم و بعدش چی بگم مثلا براش یه خط و‌نشونی نکشم؟

نه عزیزمن خط ونشون چیه؟

فکر میکنی مردا از خط ونشون میترسن؟

بامهربونی ومحبت بیشتر میتونی کارتو پیش ببری

کاری نکن دفعه  دیگه چیزای مهمتری رو ازت پنهون کنه

همیشه همین مدلیه؟یا گه گاهی پیش میاد؟بهش بگو بابا کرونا کجا میری نگرانت میشم😐

همیشه همین بوده ولی جمعش کرده بودم ، تابستون دیگه کارم به طلاق میکشید ولی قول داده بود ، بعد از اون این بار اولش بود دوباره شروع کرد ، چیکار کنم که جمعش کنم

منم شوهرم میره ولی اشکالی نداره باااارهام گفتم برو اصلا اشکالی نداره هر چیزی جای خودش قشنکه من و ببر ...

والاومنم قبلا اصلا بهش سخت نمیگرفتم آزاد آزاد بود ولی اینقدر پاشو از گلیمش درازتر کرد تابستون کارم به طلاق کشیده بود ، قول داد آدم بشه ولی با  انگار میخواد کم کم شروع کنه

همیشه همین بوده ولی جمعش کرده بودم ، تابستون دیگه کارم به طلاق میکشید ولی قول داده بود ، بعد از اون ...

ببین باید به خودت برسی بعدم بگو من میخوام برم بیرون شوهری خبر داشت باش خوشگلم کن سرت بترسه