2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون بهتون نگه و بره جایی...

| مشاهده متن کامل بحث + 802 بازدید | 122 پست

تا حالا پیش نیومده جایی بره نگه ولی خب بگه با دوستاش میره بیرون یا باغ منم دیگه بهش زنگ نمیزنم تا بیاد خونه چون اونجوری فکر میکنه دارم چکش میکنم حتما شما زیاد بهش زنگ میزنی و ناراحت میشه که بهت نمیگه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین باید به خودت برسی بعدم بگو من میخوام برم بیرون شوهری خبر داشت باش خوشگلم کن سرت بترسه

آره همون دیگه ، نمیذاره به خودم برسم ، بیرون میرم یه رژم نمیزنم که شک نکنه ، لباس ساده میپوشم که گیر نده ، اصلا نمیداره با کسی رفت و آمد کنم، اینقدر محدودم کرده که...

دوتا دخترم ۱۶ پسرم ۱۱ من ۲۳ ساله ازدواج کردم ولی همیشه ازش ترسیدم و جرات اعتراض نداشتم

خب ببین چیزی نگفتی الان داره میتازونه باید ترستابروزنمیدادی و اینک به خودت میرسی؟

مردا خیلی تازگیاهرزمیپرن باید به خودت برسی 

تا حالا پیش نیومده جایی بره نگه ولی خب بگه با دوستاش میره بیرون یا باغ منم دیگه بهش زنگ نمیزنم تا بی ...

نه اتفاقا زنگ نمیرنم اگه بگه ولی اینکه نمیگه خیلی ناراحت کننده ست مخصوصا که خیلی خیلی به من سخت گیره

آره همون دیگه ، نمیذاره به خودم برسم ، بیرون میرم یه رژم نمیزنم که شک نکنه ، لباس ساده میپوشم که گیر ...

خب ببین اشتباه کردی دیگه شوهرخواهرمنم اوایل خواهرمومجبورمیکردچادربپوشه یه بار رفتن مراسم ختم یکی از فامیلاشوهرش دید خیلی داره خوش و بش میکنه با دخترا فامیلشون ک 7 قلم آرایش دارن یه دعوا راه انداخت الان تیپ میزنه آرایشم میکنه شوهرش جرات نداره نطق بکشه

نمیدونم والا اصلا هیچی رو بعید نمیدونم ولی صبح قبل بیرون رفتن ۲ بار با من رابطه داشت

یه نشونه ببین میتونی پیداکنی مثلا گوشیش عطر زنونه تازگیا ک دخترا عطروروخودشون خالی میکنن؟

خب ببین اشتباه کردی دیگه شوهرخواهرمنم اوایل خواهرمومجبورمیکردچادربپوشه یه بار رفتن مراسم ختم یکی از ...

چه خوب

خوش به حال خواهرت كه راحت شد

شوهر من خييييلي محدودم ميكنه اما در عين حال خودشم اهل خوش و بش كردن با جنس مخالف نيست

و بزرگترين خلافش خودارضايي كردنشه