2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

☹دوباره حس شیشم بابا حداقل فال بخواه از این ملت باز اون بهتره یه پیشنه تاریخی محکم تری داره

ببین من اصلا اعتقاد ندارم. از قصد گفتم ببینم واقعا چقدر آدمها راست میگن

الان نمونه اش رو دیدم

☹دوباره حس شیشم بابا حداقل فال بخواه از این ملت باز اون بهتره یه پیشنه تاریخی محکم تری داره

من به هیچ کس غیر از خدا اعتقاد ندارم. یعنی بخواد برام بسازه. از یک جایی می‌سازه که خودم انگشت به دهن بمونم

ببین من اصلا اعتقاد ندارم. از قصد گفتم ببینم واقعا چقدر آدمها راست میگن الان نمونه اش رو دیدم

اعتقاد که داشته باش ولی چشم سوم خیلی قضیش پیچیدس طرف دهنش آسفالت میشه تا این نیرو رو پیدا میکنه چنین کسی صد درصد مفتکی کاری انجام نمیده😐من که خودم به شخصه از چرت و پرتای دوستان تو نی نی سایت زیاد شنیدم ترجیح میدم فال بگیرم اون حداقل راست میگه اینا هر دقیقه یه چیزی به آدم میگن