2777
2789

ینفر از اقوام با پسرش دعواش شده بود ،پسرش از خونه میره بیرون ،پدره بهش میگه بری که بر نگردی ،

پسره رو ماشین میزنه میمیره 😕

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینفر از اقوام با پسرش دعواش شده بود ،پسرش از خونه میره بیرون ،پدره بهش میگه بری که بر نگردی ، پسره ...

مثل پسرخاله ی من  

تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم 
😢😢

8سال گذشته خاله ام هنوز شوهرشو مقصر  مییدونهه همیشه میگه شوهرم  قاتل پسرمه..نفرین خیلی  بده

تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم 
نه  منظورم برای خودش مثلا من برای خودم آرزوی مرگ کنم و واقعا هم بشه

مثلا یکی مرگ  خودش رو خواست فررداش سکته کررد فلج شد  12سال روزی هزاربار  مردومحتاج بققیه  بود تا فوت کرد.نمیدونم ربطی به نفرینه داشته یانه

8سال گذشته خاله ام هنوز شوهرشو مقصر  مییدونهه همیشه میگه شوهرم  قاتل پسرمه..نفرین خیلی &nb ...

خدابیامرزتش😥

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!