2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سر خود که نمیشه مصررف کرد. باید بری دکتر بعدم قرص درمان مقطعی هست افسردگی باید ریشه یابی بشه

هر کس زِخزانه برد چیزی،گفتند مبر که این گناه است،تعقیب نموده و گرفتند!دزد نگرفته پادشاه است.....

گلم به حرف کسانی که هیچ درک و شناختی از افسردگی ندارن گوش نده اینا فرق غم و افسردگی رو نمیدونن غمگین که میشن فکر میکنن افسرده شدن خواهش میکنم به این عده بی اطلاعات گوش نده و اشتباه منو نکن حتما برو روانپزشک اگه تشخیص داد افسرده ای خودش برات داروی مناسب تجویز میکنه

گلم به حرف کسانی که هیچ درک و شناختی از افسردگی ندارن گوش نده اینا فرق غم و افسردگی رو نمیدونن غمگین ...

بی حالم واقعا اصن برا دکتر رفتن نمیدونم چرا اما کلافم عصاب هیچیو ندارم واقعا

آره گاهی قرص بدتر میکنه ولی بنظرم تا وقتی که به خودت تلقین کنی افسرده ای هر روز بدتر میشی روحیتو عوض کن بگو افسردگی وجود نداره این ماییم که حالمون رو خوب یا بد میکنیم از فاز افسرده ام حالم بده بیا بیرون صبح زود پاشو پیاده روی رقص فکر خوب بعد میبینی که افسرده نبودی فقط فکرهای اشتباه میکردی خودم اینطوری خوب شدم 

کار بر قدیمی ام  
اینو بدون دکتر نری روز به روز بدتر میشی و دکتر مجبوره داروی با دز بالاتر بهت بده

من تو تاپیک دیگمم باتو حرفیدم باورت میشه چون تو گفتی توام مثه من بودی و خوب شدی من فقط یکم امید پیدا کردم به اینکه خوب میشم