2777
2789
عنوان

اگه بازم ب گذشته بر میگشتید شوهرتونو انتخاب میکردید؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1323 بازدید | 156 پست
خودت چی؟

مجردم

یه کِش اونقدری کِش میاد که بضاعتشه بعدش از یه جایی به بعد دیگه نمیتونه، نه که نخواد، نمیتونه زیادی بکشی در میره میخوره تو چشم و چالت این حکایتِ خیلی از آدماست آدمها رو بیشتر از تحملشون تحت فشار قرار ندید...
منم خیلی عجله کردم باورت میشه هرچی فکر می کنم که من چطوری جواب مثبت دادم؟ اصلا نمیدونم به چه چیز این ...

عزیزم من تو شرایط روحی خیلی بدی بودم که همسرم رو انتخاب کردم.‌ شاید میخواستم از خودم فرار کنم. ولی بدتر زندانی شدم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من تو شرایط روحی خیلی بدی بودم که همسرم رو انتخاب کردم.‌ شاید میخواستم از خودم فرار کنم. ولی ب ...

دقیقا گاها برای بهتر شدن اوضاع کاری رو میکنیم ک باعث میشه از چاله تو چاه بیفتیم

یه کِش اونقدری کِش میاد که بضاعتشه بعدش از یه جایی به بعد دیگه نمیتونه، نه که نخواد، نمیتونه زیادی بکشی در میره میخوره تو چشم و چالت این حکایتِ خیلی از آدماست آدمها رو بیشتر از تحملشون تحت فشار قرار ندید...
عاقبت بخیربشی

قربونت

شایداره ولی تغییر رفتار میدادم

انسانها به میزان حقارتشان توهین می‌کنند،به میزان فرهنگشان عشق می‌ورزند،وبه میزان هویتشان به دیگران احترام می‌گذارند!به میزان کمبوهایشان آزارت می‌دهند،هرچه حقیرتر باشند، بیشتر توهین می‌کنند تا حقارتشان را جبران کنند،هرچه هویتشان عمیق‌تر باشد، محترمانه‌تر رفتار می‌کنند...به اندازه‌ی درکشان می‌فهمند و به اندازه‌ی شعورشان،به شما پاسخ میدهند

این از اون دسته سوالهایی هست که هیچ وقت جوابی براش ندارم 😐😐😐

💜 مامان 1400🌻《وخدایی که به شدت کافیست》 *هر وقت خیلی بهت سخت گذشت و نا امید شدی و رسیدی ته خط مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه   ♡خدا هست ♡   تمام درها هم بسته باشد☆تو تنها امیدی  خداوند آنجا که راه نیست راه میگشاید  وهرگز دیر نمیکند فقط کافیست بدانیم  ♡اومیبیند♡میداند♡میتواند♡   من ایمان دارم که تو هوام و داری  به خاطر معجزه قشنگی که بهم نشون دادی هزاران بار ازت ممنونم .    دوسِت دارم خداجون   ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 《گیریم که من هنوز اختر نشدم  ؛ یکسال دگر گذشت و مادر نشدم ؛  افسوس و صد افسوس که ناکام هستم ؛ در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》  ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡  خدا جونم منتظر معجزه بعدی هستماااااا😉😉😉 عاشقتم خدا جون💜 قربونت برم خدا جووونم معجزه بعدی هم نشونم دادی دیگه تا ۳ نشه بازی نشه   ازت میخوام سومی دیگه نینی جونم باشه  مرسی که هستی خدای مهربونم😊

خانما من توسن کم وباتصمیم خانوادم ازدواج کردم.وهمونطورکه گفتم شوهرم خیلی خوبه. اماجدیدا که ب سن جوونی رسیدم احساس میکنم باید با عشق و احساسات و....ازدواج میکردم و خیلی ناراحتم که تو مجردی عشق و دوستی رو تجربه نکردم

دوباره باردارم😐ایندفعه دیگه میمیرم ازبی خوابی 🙄
این از اون دسته سوالهایی هست که هیچ وقت جوابی براش ندارم 😐😐😐

😂 فک کن زیادم سخت نیست

متاسفم برای خودم و هر کس مثل منه. امیدوارم بقیه درست تصمیم بگیرن

زندانی یعنی همسرت بد دله ؟😣

💜 مامان 1400🌻《وخدایی که به شدت کافیست》 *هر وقت خیلی بهت سخت گذشت و نا امید شدی و رسیدی ته خط مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه   ♡خدا هست ♡   تمام درها هم بسته باشد☆تو تنها امیدی  خداوند آنجا که راه نیست راه میگشاید  وهرگز دیر نمیکند فقط کافیست بدانیم  ♡اومیبیند♡میداند♡میتواند♡   من ایمان دارم که تو هوام و داری  به خاطر معجزه قشنگی که بهم نشون دادی هزاران بار ازت ممنونم .    دوسِت دارم خداجون   ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 《گیریم که من هنوز اختر نشدم  ؛ یکسال دگر گذشت و مادر نشدم ؛  افسوس و صد افسوس که ناکام هستم ؛ در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》  ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡  خدا جونم منتظر معجزه بعدی هستماااااا😉😉😉 عاشقتم خدا جون💜 قربونت برم خدا جووونم معجزه بعدی هم نشونم دادی دیگه تا ۳ نشه بازی نشه   ازت میخوام سومی دیگه نینی جونم باشه  مرسی که هستی خدای مهربونم😊