2777
2789
والا دوبار سزارین شدم اونم پشت سر هم بفاصله یک و نیم سال از لحظه ورود به خونه سر پا بودم تو هر دوبا ...

بخیه ی طبیعی یک لایه ی بیرونیه بخیه ی سز هفت لایه داخلی بدن .بخیه ی طبیعی تا ده روز جوش میخوره و میفته و زائو سریع برمیگرده به روال عادی ولی سز چون تو مرکز بدنه و شکم رو درگیر کرده ممکنه تو خم و راست شدن و کارهای روزمره تا مدتها اذیت کنه...حالا از سردرد و گردن درد و کمر درد و چسبندگی و...که خیلی از دوستان گلایه میکردم حرفی نمیزنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم زایمان طبیعی به دوعلت به نظرم تو ایران جالب نیست اول اینکه به قول خودتون خانمای ایرانی اکثرا ...

عزیزم الان دیگه کلی کلینیک مراقبت بارداری هست که میتونی ثبت نام کنی هم کلاس تئوری دارن و هم یوگای بارداری که آنقدر تورو راحت آماده میکنن برای زایمان طبیعی و در آخر با کمترین درد به همراه ماما همراه زایمان میکنی . 

زمانیکه من دردام شروع شد و رفتم بیمارستان تو یه اتاق ماما همراهم برام شمع با اسانس روشن کرد و موزیک ملائم گذاشت و آنقدر خوب ماساژم میداد که خیلی راحت به زمان زایمان رسیدم و رفتم برای زایمان 

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید

اسی تا حالا یبوست شدیه؟؟؟درد طبیعی صد هزار برابر اط اون‌هست ک‌موقع دفع داری ببخش ایطور میگم!سزارین کن ک پول ارزشی نداره این زمونه؛من ۳سانت فقط رحمم باز شد در انچنانی نداشتم ولی واقعا سخت بود خیلی سخت خداروشکر سز شدم ایشالله ۲ماه دیگه‌هم سز میشم

اخرش 
عزیزم یجور حرف نزن ک فک کنم داری بد دکتر پرستارا رو میگی من خودم زایمان داشتم دور از جامعه هم بزرگ ن ...

این که گفتم تو بیمارستان خصوصی بود،ولی خب اصلا منظورم این نیست که همه پرستاران و ماماها بد رفتار میکنن

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
برو ورزش های آمادگی زایمان رو یاد بگیر و توصیه های طب سنتی رو انجام بده تا زایمان راحتی داشته باشی. ...

کتان طلایی یا قهوه ایی 

یعنی اول تفت بدیم بعدش با نبات بکوبیم؟

مهربان جان وقتی ی نفر میگه برام دعا کن یعنی دستش از خیلی جاها کوتاه شده ولی امیدش همچنان اونو ب تقلا وا میداره.... مهربان جان  برام رسیدن ب آرزوم میشه 1 صلوات مهمونم کنی؟ با قلب مهربونت ک ب خدا نزدیکه 
عزیزم الان دیگه کلی کلینیک مراقبت بارداری هست که میتونی ثبت نام کنی هم کلاس تئوری دارن و هم یوگای با ...

کدوم بیمارستان بودی گلم؟

البته الان کرونا هست و شرایط کلاس فکرنکنم فراهم باشه مگر مجازی!

عکسِ دخترمه!👇                                                         نزدیک عملیات بود.می‌دانستم دختردار شده.یک روز دیدم سرِ یک پاکت‌نامه از جیبش زده بیرون.گفتم این چیه؟گفت:عکس دخترمه! گفتم:بده ببینمش.گفت: خودم هنوز ندیدمش! گفتم:چرا؟! گفت:الان موقع عملیاته،می‌ترسم مهر پدر و فرزندی کار دستم بده،باشه برای بعد!                                                               👈 خاطره درمورد شهید مهدی‌زین‌الدین از فرماندهان استان قم هستن در ۸‌سال دفاع مقدس                        شادی روح شهدا صلوات.....🌹
زایمان طبیعی خیلی پروسه مهمیه و صد البته از قبل باید اشنایی کامل باهاش داشته باشی خانمای ایرانی اکثر ...

یوگا بارداری معجزه میکنه و همینطور وجود ماما همراه 😍😍😍😍 من بهترین زایمان طبیعی با ماما همراهم داشتم خدا خیرش بده واقعا 

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید
زایمان طبیعی خیلی پروسه مهمیه و صد البته از قبل باید اشنایی کامل باهاش داشته باشی خانمای ایرانی اکثر ...

اره اتفاقا منم تحقیق کردم طبیعی بدون درد خیلی بهتراز سز هست...یکم درمورد نوع زایمانتون توضیح میدین؟؟

اخه عزیزم اصلا با عقل جور در نمیاد .شما تو زایمان طبیعی نهایت برش پرینه هست ولی تو سزارین ۷ لایه شکم ...

چیه عوارضش گلم؟ 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
اسی تا حالا یبوست شدیه؟؟؟درد طبیعی صد هزار برابر اط اون‌هست ک‌موقع دفع داری ببخش ایطور میگم!سزارین ک ...

فقط مثالت😉

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
کدوم بیمارستان بودی گلم؟ البته الان کرونا هست و شرایط کلاس فکرنکنم فراهم باشه مگر مجازی!

الان خیلی ها مجازی گذاشتن 

من بندرعباس هستم ، بیمارستان خصوصی رفتم 

ولی زایمان طبیعی خیلی واژنو گشاد میکنه .من تجربشو دارم خیلی مزخرفه

چند ماه از زایمانتون گذشته؟

والا تو همین نی نی سایت بعضی از کاربرای سز اومدن میگن گشادی واژن گرفتن....افتادگی و گشادی کلا بخاطر پروسه ی بارداری و کم شدن کلاژن و بالارفتن سن و...هست. 

ورزش خیلی اثر داره