2777
2789
ببین گلم، خودم تا حالا سه بار سزارین کردم و خیلی ناراضی هستم، از وقتی بچه به دنیا میاد تازه درد و نا ...

چ اتفاقای وحشتناکی کدوم شهر هستین؟

مهربان جان وقتی ی نفر میگه برام دعا کن یعنی دستش از خیلی جاها کوتاه شده ولی امیدش همچنان اونو ب تقلا وا میداره.... مهربان جان  برام رسیدن ب آرزوم میشه 1 صلوات مهمونم کنی؟ با قلب مهربونت ک ب خدا نزدیکه 
والا دوبار سزارین شدم اونم پشت سر هم بفاصله یک و نیم سال از لحظه ورود به خونه سر پا بودم تو هر دوبا ...

اخه عزیزم اصلا با عقل جور در نمیاد .شما تو زایمان طبیعی نهایت برش پرینه هست ولی تو سزارین ۷ لایه شکم رو پاره مبکنن .

خونریزی تو سزارین دوبرابره طبیعیه و کم خونی بعدش بیشتره .

عوارض طبیعی مثل گشاد شدن واژن و....با لیزر و جراحی قابل درمانه اما عوارض سزارین یا غیرقابل جبرانه یا سخت علاج میشه

سلام 🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی زایمان طبیعی خیلی واژنو گشاد میکنه .من تجربشو دارم خیلی مزخرفه

عزیزم😆

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را

من ۳۷ سالم بود پارسال طبیعی خییییییلی راحت زایمان کردم و بزار یه چیزی بهت بگم ، درد طبیعی مثل اینه که یبوست شدید داری و همش حس دسشویی داری همین 

فقط یه ماما همراه برای خودت بگیر از الان تا هم باهات یوگا کار کنه هم موقع زایمان همراهت باشه 

واقعا میخوای بری پول قرض بگیری که ۷ لایه شکمتو ببرن ؟ میدونی سزارین بزرگ‌ترین عمل شکمی به حساب میاد ؟ 

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید
ولی زایمان طبیعی خیلی واژنو گشاد میکنه .من تجربشو دارم خیلی مزخرفه

والا مال من تنگ تر از قبل شد ، کاشکی گشاد می‌شد 🙁

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید
شوهرم میگه بهش فکر نکن.خدا درست میکنه.اون هم سز نظرش هست دلیلشو نمیدونم 

من خودمم به خاطرهزینه اش میخواستم زایمان طبیعی بکنم همسرم گفت اصلا فکرشوهم نکن به خاطرپول بخواهی اذیت بشی واسترس بگیری دیگه بچه یعنی هزینه مت اگرنتونم هزینه زایمان وتهیه کنم اصلا چرابچه میارم که کلا هزینه است...‌

دکترمم گفت سز خوبه اصلا نگران نباش باپای خودم رفتم  عمل یه ربع بعد بچه ام دادن بغلم عالی بود .استرس اصلا خوب نیست که برای اونهایی که میترسن ولی کسانی که ریلکس ترند وبدنشون درد رو می تونه تحمل کنه برن طبیعی .

این چه حرفیه، مگه روزی بچه دست شماست، دست خداست، به فاطمه ی زهرا قسم سه تا بچه دارم هر کدومشون به دن ...

کی در مورد روزی و... صحبت کرد

بحث و از کجا به کجا میکشونید واقعا

زندگی شما  به خودتون مربوطه کی در مورد شما صحبت کرد؟؟؟؟؟

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
عزیزم جواب نمیدی فایده نداره راهنمایی کردن شما  من مهرگانم خودم کارکردم تمام‌پزشکاشم میشناسم&n ...

عزیزم دارم یکی یکی نظرهای بچه ها رو میخونم.مهرگان.دکترمحمدخانی...دکتر خوبی هست؟

عزیزم ناراحت نباش.من واقعا نمیدونم کدومش خوبه.توی فامیلامون خواهرام همه از طبیعی خاطرات بدی دارند اک ...

بخاطر پول ریسک نکن 

مهربان جان وقتی ی نفر میگه برام دعا کن یعنی دستش از خیلی جاها کوتاه شده ولی امیدش همچنان اونو ب تقلا وا میداره.... مهربان جان  برام رسیدن ب آرزوم میشه 1 صلوات مهمونم کنی؟ با قلب مهربونت ک ب خدا نزدیکه 

سزارین خطر مرگ ومیرکمتره عزیزم واینکه خیالت راحته بچت اسیب نمبینه مادوتا ازآشناهامون طبیعی زایمان کردن یکیش که بچرو بایه دستگاهی کشیدن بیرون که الان اسمشو یادم نیست بچه الانکه بزرگ شده مشکل داره ویکیم همین چندروز پیش زایمان کرد نمیدونم زدن چشم بچه رو چیکارکردن چشش باد کرده وقرمزه اصلا چشمشو بازنمیکنه اینارو گفتم بدونی خطر زایمان طبیعی بیشتره سزارین کن

بلاخره گل پسرم بدنیااومد خداروشکر تیکرگذاشتم به وقت یکسالگی گل پسرنازم آقاشایان😍😍

زایمان طبیعی خیلی پروسه مهمیه و صد البته از قبل باید اشنایی کامل باهاش داشته باشی خانمای ایرانی اکثرن برای راحتی کار خودشون سزارین رو انتخاب میگنن و اصلا از زایمان طبیعی نوین خبر ندارن خب اگر مشکل درد هست ک روش های بی دردی زیادی رایج شده فقط کافیه درموردش سرچ کنید من خودم از روش اسپاینال استفاده کردم و کاملا راضی بودم منم مثل شما قبل از زایمان ترس و واهمه داشتم ولی وقتی زایمان کردم با خودم گفتم همین بود؟؟من مامای خصوصی گرفتم و توی اتاق خصوصی زایمان کردم البته مامای من نمیتونست بچه رو بگیره اجازه شو نداشت ولی خیلی کمک کننده هست مخصوصا برای کسانی ک از اون محیط وحشت دارن یجور دلگرمیه و اونایی هم ک قصد زایمان طبیعی دارن باید بدونن از همون ماه های اولیه باید   پیاده رویی رو شروع کنن ماه های اخر ورزش های مخصوص و همچنان پیاده رویی با تایم بالا و در اخر ماساژ پرینه و دوش اب گرم روزانه فراموش نشه 

کلا همه‌ ی سیاه سفیدا خوبن؛مثل پنگوئنا،پاندا ها،برف لای موهات،چشمات......
بله سزارین وقتی هست که مادر به دلیل پزشکی نتونه زایمان طبیعی انجام بده، اونوقت سزارین میشه، به کسی ت ...

خو الان مام از عوارض طبیعی بگیم بعد بگیم عبرت بگیرین؟ والا طبیعی تو ایران عوارضش از سزارین خیلی بیشتره

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن