2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودتو بچه اتو بسپار به خدا

شاید سزارین شدی هفته های اخر که اینطور مشتاقی

من خودمو برای طبیعی اماده کرده بودم پله هارو بالا پایین میکردم که اذیت نشم چون دهانه رحمم باز شده بود ولی درد نداشتم رفتم بیمارستان پزشک زنان گفت سریع اتاق عمل سزارین بشه بچه درشته فشارخون هم بالا

توکلت بخدا باشه

اگر اتفاقی قرار باشه بیفته چه سزارین چه طبیعی میفته

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
جدی.... خدا خیرتون بده اومدین تاپیکم واقعا از بس فکر کردم دارم دیونه میشم.پس حتما جورش میکنم

چطور باردار شدی ؟

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 
من ب علت بیمه کاملا رایگانم...حتی بیمارستان خصوصی ولی تمایلم طبیعی هست....اولم نظرم سز بود ولی مطالب ...

خب منم بیمه هستم.فقط دوتا بیمارستان رایگان هست.بچه اولم هست میترسم هر بیمارستانی برم فقط نگران بچه ام هستم.

پس هرطور شده پولشو جور کنم؟ طبیعی بدون درد هم اکثر بیمارستانها بالا۵تومان هست...ممنونم عزیزم 

اره گلم من سال 95زایمان کردم اون موقع ورشکست شده بودیم از مامانم پول گرفتم رفتم سزارین  و واقعا هم راصیم هیچ چیز مهم تر از سلامتی خودت و بچه ات نیست

اگه مشکل پزشکی نداری صد درصد طبیعی بهتره

وقتی پول نداری چ کاریه قرض کنی.فردا بچه بیاد هزارتا خرج داره ک شاید پول قرضی رو متونی پس بدی

طبیعی هم چیز وحشتناکی نیست.نهایتش چند ساعت درد میکشی و با اومدن بچه راحت میشی.البته طبیعی دکتر خوب ارزش داره اگه مشکل پزشکی داری بعد فکر سزرین باش

آره بابا حتمی. زن های قدیمی که طبیعی زایمان میکردن اناتومی بدنشون با ما فرق داشت. علم پیشرفت کرده حتمی سزارین شو حتی اگر شده به قیمته 100000000000000000000000000000000000000000000000000000 تومن

به عنوان یک دکتر شوخی شوخی تو تاپیک ها براتون تجویز میکنم. مثل: به عنوان یک دکتر برات صبر تجویز میکنم. یعنی دکتر واقعی نیستم من رو به اشتباه دکتر معرفی نکنید.                                              حالا که تا اینجا برای خوندن امضام اومدی و دیدی تنها متن مخصوص به تو همینه: ای کسی که این اما را میخوانی عجب آدم ساده ای هستی. این زنجیره رو ادامه بده و پست من رو ریپلای کن و راجب امضام چیز میز بگو تا شخص دیگری بیاد و متن مخصوص خودش رو ببینه.                              تیکر از تخم بیرون اومدن جوجه های بلدرچین هام هست. باردار نیستم