2777
2789
عنوان

از دست جاریم دیونه شدم

1856 بازدید | 86 پست

هرروز بچش تا بیدارمیشه کاراش میکنه می یاره خونه ما بعد بچه خودش در میزنه بچه سه ساله امروز حتی بچه خودم خواب بود نمی یاد دنبالش الان هم خونه ی ماست نگید رراهش نده که شوهرم خونه هست خیلی هم کشته مرده ی خانوادش هست. نگید برو جایی که نه کسی تو این شهر دارم و به خاطر کورنا نمیشه جایی رفت جالبه از نظر شوهرم آدم بده قضیه منم که با یه بچه سه ساله مشکل دارم بیاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه هر روز هر روز نمیشه که

یه بارم تو بچتو بفرست

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

الان هم خونمون هست مجبورم ناهار به اونم زدم مشکل ناهار نیست مشکل پررویی هست خودش هم میره داخل اینستا میگرده امروز جفتشون خونه هستن. واگذارشون به خدا... هرروز این طور میکنه. 

ب مامانش بگو عه عزیزم میخاستم خونه رو گردگیری کنم ترسیدم خاک بره تو دهن بچه اوردمش پیش خودت البته ن الان واسه روزای دیگه

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»
الان هم خونمون هست مجبورم ناهار به اونم زدم مشکل ناهار نیست مشکل پررویی هست خودش هم میره داخل اینستا ...

توچرابچتونیفرستی؟یروز اون بیادیروز بچه توبره اینطور توهم یه استراحت میکنی

مخالفای جوربه:به جوربه ها پیش پیش میکنه🤣جوربه هارو تو گونی میکنن🤣
چه اسیبی میزنه بهت بچه ۳ساله

آسیب نمیزنه ولی حتی نمیتونم بچه امرو دعوا کنم میره همه چیز خونمون تعریف میکنه پیش همه. اصلا به نظرت منطقیه کسی هرروز تا بچش بیدار شد ببره پیش جاری.. به خدا خونه رو با بچه من میریزن به هم. هرروز ببر دستشویی هرجور هم بهش میگم براش مهم نیست.