یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
حالا خیلی حرفه ای هم نه ولی بذار بخره بشین تو اتاقت فیلم ببین برا خودت یا اگه دانشگاه میری که حتما ...
اره به دردم که میخوره چون من رشتم موشن گرافی و امنیت شبکه س ولی من اصن روم نمیشه تو چشمای بابام نگاه کنم واقعا بعضی وقتا بابام از بس خودش پشت لپ تاپ گردن درد میگیره
چون بابام بیشتر کارش با لپ تاپ بعد من وقتی خستگی شو می بینم روم نمیشه بگم اینو میخام اونو میخام
من همون شتریم که تکیه میده به دیوار شیرکاکائو میخوره😏
یعنی چی از بابام خجالت میکشم آخه دختر مگه باهاشون زندگی نمیکنی تو ؟ تا حالا چیزی نخریده مگه ب ...
چرا ولی قیمتش خیلی بالاست بعد تازه برام تبلت خریده تبلت خودش خیلی گرون بود اینم بهش اضافه میشه برای تولدمم هدفون خریدن شما جای من بودید وقتی خستگی پدرتونو می دیدید خجالت نمی کشدید ک چیزی بخاید من بابام همیشه وقتی میخایم با مامانم بریم بیرون ب مامانم میگ همه چی واسش بخر ولی من اونقد پرو نیستم ک سو استفاده کنم
من همون شتریم که تکیه میده به دیوار شیرکاکائو میخوره😏