2777
2789

درمان گیاهی و مطمین برای حساسیت و اگزمای پوست

همه ما با مشکلی مثل خارش، حساسیت پوستی ، قرمزی و التهاب پوست مواجه شدیم.

البته مواقعی که بچه های کوچیک هم دچار حساسیت پوستی و التهاب و درماتیت و ... میشن ، قطعا مادرها با مشکل بیشتری مواجه می شن.

همینطور درفصل های سرد و خشک باز این مشکل، تشدید میشه.

البته ناگفته نماند که علاوه بر حساسیت های ارثی ، محصولاتی مثل کرم ها ، روغن ها ، مواد شیمایی ، حساس شدن پوست به نور خورشید ، گرد وخاک و ... باعث ایجاد  حساسیت ، خارش و التهاب پوست می شن تا جایی که یکی از مشکلات عمده افراد  مراجعه ‌کننده به متخصصان پوست و مو، قرمزی گذرا یا دائمی و آزاردهنده پوست صورت و دسته.

البته مصرف خوراکی های تند ، ادویه ای ، عطری و ... هم به نوبه خودش باعث آلرژی میشه که تقریبا برای اونها دارو تجویز میشه . همینطور شست‌وشوی مکرر دست و صورت با صابون و خشکی بیش‌ازحد صورت می‌تونه  باعث خشکی ، التهاب و سرخی صورت بشه که این نوع حساسیت و خشکی در بین کودکان هم رایجه .

علاوه بر اینها مشکلاتی مثل جوش های غرور جوانی، تغییرات دوران یاسگی و اختلالات هورمونی، مشکلات تیروئید و غدد بعضی انواع بیماری‌های رماتیسمی، سرطان‌ها  و ... هم باعث التهاب ، خارش ف قرمزی و ... در پوست میشن.

قطعا برای درمان این مشکل که بعضی وقتها مارو عصبی هم میکنه استفاده از یک درمان طبیعی و بدون عوارض جانبی خیلی مهمه.

موضوع دیگه ای که برای خانم ها هم خیلی مهمه ، حساسیت و قرمزی پوست بعد از اصلاح ، اپیلاسیون و لیزردرمانی هست ، مشکلی که خیلی ها باهاش مواجه هستن و ممکنه زیبایی پوستشون رو در روزها و مناسبت های خاص ، تحت الشعاع قرار بده.

پیشنهاد من با توجه به ترکیبات موجود در محصولات ضدحساسیت و التهاب موجود در بازار، محصولیه که ترکیبات طبیعی و گیاهی در ساختار اون به کار رفته.

کرم ترمیم کننده هربکس دارای خاصیت ضدحساسیت ، ضدالتهاب ، رطوبت رسانی و ... به پوسته.

نکته مهمی که در مورد کرم ترمیم کننده هربکس باید به اون توجه کرد ، وجود عصاره طبیعی بره موم زنبور عسل بعنوان یک آنتی باکتریال و یک ترمیم کننده قوی در ترکیب این کرم هست.

این کرم به علت وجود عصاره گل همیشه بهار « کالاندولا» در ترکیبش ، یک محصول ضدالتهاب عالیه.

عصاره کالاندولا  ترمیم ‌کننده، ضدعفونی ‌کننده و ضدالتهابه و برای اکثر مشکلات پوستی و بریدگی‌ها استفاده می‌ شه.

علاوه بر این بخاطر وجود روغن زیتون در ترکیب اون به ‌طور عمیق باعث رطوبت رسانی به پوست میشه.

مواد آنتی‌اکسیدان و ویتامین‌های موجود در کرم گیاهی هربکس از ایجاد رادیکال‌های آزاد و فرآیند اکسیداسیون در سلول‌های پوستی جلوگیری و کمک می‌کنن و عوارض پیری دیرتر روی پوست شما ظاهر شود.

این کرم اثر ضدالتهابی قوی داره، بنابراین اگر پوست شما بسیار حساس و اغلب قرمزه این محصول کمک شایانی به تسکین آن می ‌کنه.

به شما و به ویژه بانوانی که « پس از اصلاح و اپیلاسیون» با قزمزی ، خارش و حساسیت پوستی مواجه می شن ، پیشنهاد می کنیم حتما از کرم گیاهی ترمیم کننده هربکس ، استفاده کنید.

ویژگی‌های کرم ترمیم کننده هربکس

• ترمیم‌ کننده عمیق پوست

• رطوبت رسان

• حاوی عصاره کالاندولا، روغن ‌زیتون و عسل

• آنتی باکتریال ، ضد قارچ و ضدالتهاب

• جلوگیری از ایجاد رادیکال‌های آزاد و فرآیند اکسیداسیون در سلول‌های پوستی

• مؤثر در درمان اگزما و درماتیت

من پسرم کف پاش اگزما داره هردکتری بردم گفتن که تودنیا درمان نداره

بگو که از غم عشقت چگونه جان برهانم؟💔چگونه اینهمه غم رابه هرطرف بکشانم؟ 😔نه پای رفتن ازینجا نه طاقتی که بمانم 😭چگونه دست دلم را به دست تو برسانم....💔💔💔
من پسرم کف پاش اگزما داره هردکتری بردم گفتن که تودنیا درمان نداره

من پیشنهاد می کنم حتما از این کرم استفاده کنید 0 بخاطر ترکیب بسیار طبیعی و مطمینی که داره - بره موم زنبور عسل ، روغن زیتون ، گل همیشه بهار و ... در ترکیب این محول استفاده شده و نمونه های زیادی هم از بهبود بیماران برای ما ارسال شده. این کرم ، نسخه پزشک هم میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.