2777
2789
عنوان

بابام

184 بازدید | 25 پست

بچه ها امروز داشتم با بابام صحبت میکردم میگفت مامانم داداشمو لوس کرده و هروقت مگ پول پولش مده ولی بچه ها میدونید داداشم پولهاشو داده مامانم و دیگه حالا بالاخره مادرشه مخواددپولش بده بعضی وقتا پول عابر خودشو مده داداشم میدونید بچه ها بابام داداشم ک مدرسه میرفت یهو وسط کار گفت داشت دیپلمشو میگرفت گفت خودش بره کار کنه پول مدرسه شو بده دیگ داداشمم سرد شده بود و درسو نخوند ینی تا دیپلم خوند و ولش کرد وگرنه هوشش خوب بود میتونست بره دانشگاه 

بعدم بابام اصن زیاد کاری برای ما نمیکنه وفقط اینک رفته سرکار و حقوق داره ولی مامانم اولی تاحالا قالی میبافته حالاهم هم نون میپزیم هم قالی میبافه و پول اونم خرج مکنم 

بعدم وقتی خواهرم داشت عروس میشد اون خیییییلی کم کمک مامانم کرد مامانم ارثی ک ب بابابزرگم رسید جهاز خواهرم کرد و خیلی کمرش خم شد و سختی کشید بعدم بابام ی روز گفت مثل من ک رفتم سرکار شماهم برد سرکار جهاز خودتون بکند 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

مث بابای من ب من هیچ پولی نمیده

میگذره از گناهامون خدایی ک از آرزوهامون گذشت:)کسی چه میداند شاید این جهان جهنم جهان دیگریست ..                                                 گویند که خدا همیشه با ماست ای غم نکند خدا تو باشی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدم الان سرکار ک بارنشسته شده ۳۰ میلیون بهش دادن خودشم فکنم ۱۰ میلیون پس انداز کرده بوده دور از چشم مامانم بعدش فهمیدم با اینک پول با حسابشه حاضر داداشم ک ۲۹ سالشه رو کمکش کنه دامادش کنه اصلا و حاضرم نیس جهاز ما کنه با اینکپول با حسابشه ولی باز از مامانم پول میگیره ماهی ۷۰۰ فکنم بعدم اگرم پولش تموم بشه همین ۷۰۰ تمونو مگم حاضر نیست پول از بانک برداره ب مامانم مگ پولم تموم شده نمگ مثلا زنم اقه چک داره حرص مخوره 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
مث بابای من ب من هیچ پولی نمیده

جدی چ بد

جهیزیه دختر وظیفه خانوادش نیست.

در بقیه موارد چقدر بی مسئولیت ، اگر قراره خودتون کار کنید چرا زن گرفته و بچه دار شده؟ خودش کار میکرد و تنها زندگی میکرد که نخواهد پولشو خرج کنه

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
چه بابای بی معرفت و بی مسئولیتی  بابای منم همینه

واقعا😔

جهیزیه دختر وظیفه خانوادش نیست. در بقیه موارد چقدر بی مسئولیت ، اگر قراره خودتون کار کنید چرا زن ...

پس وظیفه کیه گلم؟

پس وظیفه کیه گلم؟

زندگی مستقل یعنی زن و شوهر با کمک همدیگه وسایل زندگی رو فراهم کنن

نه که خونه و وسیله آماده بشه بعد برن استفاده کنن

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
جدی چ بد

شما الان خودت کار میکنی

میگذره از گناهامون خدایی ک از آرزوهامون گذشت:)کسی چه میداند شاید این جهان جهنم جهان دیگریست ..                                                 گویند که خدا همیشه با ماست ای غم نکند خدا تو باشی؟
زندگی مستقل یعنی زن و شوهر با کمک همدیگه وسایل زندگی رو فراهم کنن نه که خونه و وسیله آماده بشه بعد ...

قبول ندارن گلم دوتا بچه جوون کحا بیارن 

شما الان خودت کار میکنی

الان ن ولی چون عاشق مامانم و نمیخام سختی بکشه میرم و کمک مامانم میکنم الان کمک مامانم نون میپزم و حتما کار پیداکنم مرم سرکار 

قبول ندارن گلم دوتا بچه جوون کحا بیارن 

من و همسرم خودمون خریدیم

دست از چشم و هم چشمی برداریم همه چیز ممکنه

اول ب مامانم گفت وقتی پول بازنشستگیم ک گرفتم برات ماشین میخرم ماشین داشته باشتی چون خریدای خونه رو مامانم مکنه پاهاشم از بس کار کرده واریس خراب داره وقتی پولشو گرفت گفت حالا بذار فکنم نمدونم چی گفت ولی نداد دیگه

من و همسرم خودمون خریدیم دست از چشم و هم چشمی برداریم همه چیز ممکنه

شما حتما داشتید

ربطی ب چشم و هم چشمی نداره من قانعم زود قضاوت نکن لطفا