2777
2789
عنوان

بزرگ بودن بطن مغز جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 30725 بازدید | 217 پست
سونوی بعدی شده بود ۹ ودیگه ثابت موند تا ۱۰ رو میگن نرماله من همین سایت یکسری هم نوشته بودن گرمی بخ ...

بمن گفته ۲۳ام برم سونو باز۲هفته ای ینی ممکنه بیاد پایین؟ خدا رحم کنه من همش کارم نگرانی و گریه هست😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بمن گفته ۲۳ام برم سونو باز۲هفته ای ینی ممکنه بیاد پایین؟ خدا رحم کنه من همش کارم نگرانی و گریه هست😔

چنده عددش برا شما؟

اره من بچم دنیا اومده خداروشکر خوبه

به من گفت یک ماه بعد چک کن که دلم طاقت نیاورد ۳ هفته رفتم

شاید واقعا دو هفته زود باشه

شیره و ارده بخور اگه قند نداری

مال شما چندبودگلم؟ خداروشکر ک سالم بوده خوشحال شدم بخدا

مال من‌۹.۶ بود که بعد سه هفته شد ۹ دیگه ثابت موند

ببین حداکثر ۱۰ باید باشه مال شما هم الان اکیه فقط بایذ چک کنی بالا نره

من تو نی نی سایت خیلی ها رو هم خوندم که بالا رفته بود هفته های اخر اومده پایین

این گرمی خوردن هم‌ من همینجا خوندم یکسری نوشته بودن خالا واقعا نمی دونم موثره یا نه، ولی حالا امتحانش ضرر نداره

عزیزم از من 10.7بود 

دوست من نگران نباش واسه من تا 12 هم رفت 

ماه های آخر هم دیگه نشد چک کنم که ببینم پایین اومده یا نه

الان بچم به دنیا اومده خدارو شکر تا الان همه چیزش خوب بوده نگران نباش تا این عددا مشکلی بوجود نمیاره اگه خدایی نکرده تا 15 برسه خوب نیست. 

عزیزم الان بچه شما هیچ مشکلی نداره؟ دکترم به من گفت شاید مراحل رشدش نسبت به بقیه بچه ها کند باشه😞

الان 6 ماهشه 

از سه ماهگی دمر شد

5 ماهگی سینه خیز رفت

الانم میخاد 4 دست و پا بره😐

یعنی چی رشدش عقب بمونه😐