2777
2789
عنوان

بزرگ بودن بطن مغز جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 30753 بازدید | 217 پست
من چون دارو َگرفته بودم که زایمان زودرس نکنم دهانه رحمم باز نمیشد. همش استراحت مطلق بودم به حساب سزا ...

من سونو آخری حدود 3هفته پیش گفت 3کیلوئه ولی نمیدونم چقدر درست باشه 

ولی دکتر خودم از روی اندازه هاش گفت بچه ی خیلی درشتی نیس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سونو آخری حدود 3هفته پیش گفت 3کیلوئه ولی نمیدونم چقدر درست باشه  ولی دکتر خودم از روی انداز ...

تا نیم کیلو کم و زیاد داره یعنی ممکنه 3 کیلو کمتر یا بیشتر باشه. واسه من گفت وزنش کمه اما دیگه نه اینقدر 

اره متاسفانه از 12 ظهر تا 10 شب دردای وحشتناک داشتم. انشالله شما راحت زایمان میکنی

ای وای

منم هرچی پیاده روی و پله و.... 

هرکاری که گفتن کردم ولی هییییچ خبری از درد نیس

فکر کنم سخت بشه زایمانم

توکل به خدا

ماماهمراه گرفتم  و میخام اگه اذیت شدم بی حسی اپیدورال بگيرم 

شما نگرفتین؟؟ 

ای وای منم هرچی پیاده روی و پله و....  هرکاری که گفتن کردم ولی هییییچ خبری از درد نیس فکر کن ...

خب حتما هنوز موقع زایمانتون نیست تا 40هفته وقت دارین. نه بابا من بخاطر کرونا فقط یه بیمارستان پذیرشم میکرد که اونم داغوون بود از نظر کادر آموزشی بود. بی حسی و ماما کجا بود😢😢

خب حتما هنوز موقع زایمانتون نیست تا 40هفته وقت دارین. نه بابا من بخاطر کرونا فقط یه بیمارستان پذیرشم ...

ای بابا چه بد چقدر درد کشیدید 

کدوم شهر هستین

اصفهان خیلی از بیمارستان هاش کرونایی داره

خب حتما هنوز موقع زایمانتون نیست تا 40هفته وقت دارین. نه بابا من بخاطر کرونا فقط یه بیمارستان پذیرشم ...

شیر خودتون رو میدید به نینی؟ از لحاظ کرونا خدایی نکرده واسه بچه مشکل نداره

ای بابا چه بد چقدر درد کشیدید  کدوم شهر هستین اصفهان خیلی از بیمارستان هاش کرونایی داره

من شیرازم. اینجا فقط یه بیمارستان کرونایی پذیرش میکنه  که اونم کادر آموزشیه یعنی من دکتر بالای سرم مبود همش ماما و دکترای تازه وارد. به بیمارستان خصوصی هم گفتیم هرچی میخاین هزینه میکنیم اما قبول نکردن

شیر خودتون رو میدید به نینی؟ از لحاظ کرونا خدایی نکرده واسه بچه مشکل نداره

من الان بیشتر از دو هفته از تستم میگذره بیمارستانم از هر دومون آزمایش گرفتن منفی بود  اما با ماسک بغلش میکنم . شیر که ندارم اصلا فعلا شیر خشک میدم

من الان بیشتر از دو هفته از تستم میگذره بیمارستانم از هر دومون آزمایش گرفتن منفی بود  اما با ما ...

وای عزیززززم ان شاء الله که این همه سختی کشیدید از این به بعدش خیره

ان شاالله نی نی و خودتون از بلا و مریضی دور باشید، 🙏

وای عزیززززم ان شاء الله که این همه سختی کشیدید از این به بعدش خیره ان شاالله نی نی و خودتون از بلا ...

ممنون عزیزم هم چنین شما. 

هروقت به سلامتی زایمان کردین حتما بهم خبر بدین

سلام عزیزم بطن بچت چیشد 

سونوی بعدی شده بود ۹ ودیگه ثابت موند

تا ۱۰ رو میگن نرماله

من همین سایت یکسری هم نوشته بودن گرمی بخورید

دیگه تا اخر شیرو ماست رو حذف کردم