2777
2789

سلام .من یه ماهی خونه و مخصوصا آشپزخونه سوسک می دیدم دو روز پیش کامل آشپزخونه رو ریختم بیرون و با شلنگ آب داغ شستم منبع شون چوب زیر سینک بود که کندم و انداختم دور سم هم زدم ولی الان باز شب ک تاریک میشه میرم تو آشپزخونه سوسک میبینم .چ راهی برای ریشه کن کردن می شناسید لطفا بگید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کامُن عاااالیه برای سوسک ریشه شونا میکنه من دو سال پیش از اشپزخونم شروع شدن انقد زیاد شده بودن که اتاقامم پر شده بود هرکاری میکردم هر سمی فایده نداشت تا همین نی نی سایت بچه ها کامُن معرفی کردن کل درزا و فاضلاب و همه جارو اسپری کردم تا الان یه سوسکم دیگه ندیدم خداروشکر .. فقط حتما یه نفر اسپری کنه با ماسک و دستکش بعدم سریع بره بیرون دو سه روزی نباشید خونه 

همیشه اولین تجربه ها یا خیلی تلخ هستند یا خیلی شیرین بعد از آن اولین ها همه چیز به مرور عادی میشود شاید بزرگترین موهبتی که خداوند به انسان داشته همین قصه ی تلخ عادت است...💔

این سم هم عالیه 

بذار خل باشی خل رو موده اصا میمونه مغز خل تازه👍🏻. ..آآآ حکم لازم✔️ما که دل حکم کردیم♥️ اون چرا برد با خشت❌...ما همه جوره احترام گذاشتیم😎 و اون همه حرکات به مولا زشت😱....هرکی به ما رسید به ما گیر کرد قلابش😑... هر جا ما جفت شیش گذاشتیم اونا بردن با دو تا بش... 😶😐

همین الان میخاستم همین تاپیک بزنم صبح رفتم آشپزخونه توتاریکی یه سوسک دیدم قبل هم چندتا ریزش رودیده بودم تموم تن وبدنم میخاره نمیدونم چیکارکنم شاید شب به همسرم بگم سم بزنه بریم خونه مامانم

روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...