بله عزیزم بلاخره هر خانواده ای خواه نا خواه هستند افرادی سرکش اخلاق مناسبی ندارن اما عزیزم نمیشه که اخلاق آدم هارو عوض کرد میشه خودمون عوض کنیم ! این نوع رفتارها و آدم هارو نادیده بگیریم برامون اصلا اهمیت نداشته باشن !
عزیزم شاید خیلی ها بخونن به من بگن خواهر شوهر بد بگن بخاطر اینکه اسم خواهر شوهر مادر شوهر اینا بد در رفته اصلا برام مهم نیست بدهم بگین امااااا 😑
من و مادرم برای مثلا زن داداشم کلی محبت هدیه و ... اما اما دریغ ازاینکه درک کنه ظرفیتش داشته باشه بازم قطع رابطه میکنه و داداشم خودش مدام سمت خانواده خودشونن خوب درک میکنم اخلاق افراد نمیتونیم تغییر بدیم ! اما من خودم تغییر میدم رابطم با داداشم زن داداشم به حداقل رسوندم چون خودم دوست دارم نمیخوام خدا نکرده رفتار بدی باهم روبروبشیم و صورتامون تو صورتای هم باشه !
تقریبا دوماه پیش بود خونه خودمون با زن داداشم بحثمون شد واسم غیظ میکرد ادا اطوار در میومد خوب گذشت لفظی درگیر شدیم اما داداشم وسط اومد جای که طرف هیچ کس نگیره مثلا بگه بس کنین تموم کنین طرف خانومش گرفت بد بیراه به من گفت و خودش خانمش رفتن !
فشار عصبی زیادی روم بود یکماه کامل مریض شدم معده درد شدید بعدشم لرز و تشنج بعدشم کرونا کرفتم کارم شده بود رفت آمد بیمارستان !
یعنی اصلا ارزش نداشت بخواد برام مهم باشه و بزرگش کنم درگیرش بشم خودم عصبانی کنم به زندگیم گند بزنم چون واقعا اونها در حد ارزش من نبودن بخوام خودم درگیرشون کنم حتی چه برسه به فکر !
دنیا هم جهان امنی هست هر انرژی ارتعاش فرکانس بد به دنیا بفرستیم دقیقا عینش به خود فرد برمیگرده دل قلب من خیلی شکستن بلاخره بعد دوماه داداشم پاداش کارش خدا بهش داد ، تصادف کرده بود بعد از اون همه استرس برو بیا یه مقدار مبلغ از خودش به قول معروف باخت ، اینجا رو میخوام بهت بگم داداشم به من انرزی بد یکماه فرستاد من یکماه حالم بد بود دنیا آنقدر امن هست همون حال بد در قالب استرس خدا از یه راه دیکه بهش وارد کرد !
به قانون عمل عکس العمل اعتقاد داشته باش خیلی درسته کار خدا