2777
2789

میخوای مثل فیلما باشی دیدی تا چش باز میکنن از جا میپرن ورزش ومرتب کردن تخت و...... من که دوساعت به یه نقطه  خیره میشم تازه بعد دوساعت حس میکنم بخوابم بهتره چه کاریه بیدارشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم معمولا کسایی که شب ها زود میخوابن صبح زود بیدار میشن و با نشاط و انرژی هستن!

یعنی من وقتی زود بخوابم صبح با انرژی بیدار میشم و به همه کارهام میرسم گلم!

البته یه چندوقتی هست که شبا خوابم نمیبره

میام نی نی سایت!

تو را دارم و داراے جہانم🖤تموم آرزوم اینہ برم حرم دلم واشہ بگم دستت درست آقا دیگہ دستم تو دستاشہ  تعریف من از عشق ہمان بود کہ گفتم؛ در بند کسے باش کہ در بند حسین است🤞🏻یه صلوات مهمونم می‌کنی مهربون؟؟  اللهم عجل لولیک الفرج 🕊️
ب تعداد روزای عمرم اینکارو کردم افاقه نکرده صداش ک در میاد میزنم تو سرش خفه اش میکنم ب ادامه خوابم ...

منم موقع مدرسه همین کارو میکردم وقتایی ک امتحان داشتیم میخاستم بیدارشم بخونم یعنی😁😁

اگه بچه داری اونم نه یکی دوتا دیگه قیدشو بزن چون اگه شب دور بخابی زودم بیدارشی نابود میشی.. منم بچه ...

من شب بخوابم بچه هام میخوابن

خواب بچه طبق خواب مامانه معمولا مگر اینکه بچه درد داشته باشه و نتونه بخوابه. بچه ک بازی کنه فقط خوابش تنظیم نیست

من شب بخوابم بچه هام میخوابن خواب بچه طبق خواب مامانه معمولا مگر اینکه بچه درد داشته باشه و نتونه ب ...

خب اره دیگه بچه منم شبا ساعت10میخابید یه 10روزی برادرشوهرم اینا اومدن خونه هی نخابیدن نخابیدن اینام کنارشون بیدار موندن الان عادت کردن هرکاریشم میکنم درست نمیشه