2777
2789
عنوان

دیدن کیلیپ های نامناسب-همسر

291 بازدید | 27 پست

سلام بچه ها میشه راهنماییم کنید ناراحتم و حس بدی دارم

امشب تو گوشی شوهرم کیلیپای نامناسب دیدم ازینایی ک اینستایی بیشتر مثلا س ی نه هاشونو نشون میدن یا ب ا س ن 

خیلی عصبی شدم ..

درضمن شوهرم یکیدوماه پیش تو همین کانالای دوربین مخفی عضو بود گ این کیلیپا مربوط ب همون کانالهاما دیگ نداره این کانالو چون گف اگ تو بخای من نمیرم تو این کانال تو کاناله کیلیپای مختلف دوربین مخفی بود ک قاطیش این کیلیپایی که امشب دیدم بود..

فردا میخام بهش بگم 

نمتونم نگم و ب رو نیارم 

چتوری بگم بنظرتون ؟لطفا اونایی که بی فکر نظر میدن تاپیک و ترک کنن..

از ی طرفم فک میکنم این کیلیپا قدیمیه ینی مال همون دو ماهپیش ک دیده و تموم شده چون تو قسمتی بود ک ویدیو های تلگرامه بنیهمه اونایی ک باز میکنی..

ولی ناراحتم ازش 😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب بهش قشنگ بگو میدونی دوسدارم دلم نمیخواد ببینی این فیلمارو تو گوشی دیدم بگو نمیدونم ماله قبل یا الان بگو بهش رک راست باور کن حرف بزن راحت بگو دلم نمیخواد ببینی 

من عاشق توام این یه جنونیه که اختیاریه ❤