2777
2789

هرکی حالش بد میشه نخونه لطفا

من وقتی سرما میخورم ی لیوان اب ولرم با نوک قاشق نمک درست میکنم با سرنگ میدم داخل بینی از دهنم میریزم بیرون تمام سینوساتو شست وشو میده راحت تر میشی.دکتر بهم گفته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرکی حالش بد میشه نخونه لطفا من وقتی سرما میخورم ی لیوان اب ولرم با نوک قاشق نمک درست میکنم با سرنگ ...

منم این کارو میکنم ولی چطوری یه لیوان را میریزی داخل بینیت؟من در حد یه قاشق میریزم انقدر سرفه میکنم ک کم میمونه خفه شم .....

اگه خشک شده کرونا گرفتی😭ولی اگه ابریزش داره سرماخوردگیه ....بوخور اب جوش با عرق نعنا بده و اگه بخار ...

فک نکنم کرونا باشه چون مزه و بو حس میکنم فقط میسوزه بینی و گلوم دیگه علائمی ندارم😭😭😭

فک نکنم کرونا باشه چون مزه و بو حس میکنم فقط میسوزه بینی و گلوم دیگه علائمی ندارم😭😭😭

یه اب نمک و سرکه درحد دوقاشق بهش اضافه کن و قرقره کن ....روزی ۳بار حداقل بکن خوب میشی

منم این کارو میکنم ولی چطوری یه لیوان را میریزی داخل بینیت؟من در حد یه قاشق میریزم انقدر سرفه میکنم ...

نه ی لیوانو که نمیریزم منظورم میزان رقیق بودن اب نمکه چون نباید زیاد نمکش حس بشه وگرنه میسوزونه از سرنگ استفاده کنی خیلی دو سه تا سرنگو خالی میکنم تو دوسه دقیقه

سرنگ ندارم بنظرت اب نمک قرقره کنم همون تاثیر رو داره؟

اره تاثیر داره ولی اگه سرنگ نداری از این ظرف سس ها هم میتونی استفاده کنی یا  بانایلون  اینکارو بکنی فقط حواست باشه خودتو اسیب نرسونی