2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسم این هنر چیه میخوام یاد بگیرم

اصلا وقتت حرومش نکن!!  خیلی قدیمی و بی خوده!!!  تازه وسایلی که باهاش ساخته می شه کاربرد نداره!!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
خذا خیرت بده مرسی

کیفی که باهاش بافته می شه انقدر سنگین و زمخته که یکی دو بار بیشتر استفاده نمی کنی و میزاری کنار!!!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
اصلا وقتت حرومش نکن!!  خیلی قدیمی و بی خوده!!!  تازه وسایلی که باهاش ساخته می شه کاربرد ند ...

ولی الان پرده هاش دوباره مد شده

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
https://www.instagram.com/p/B-wGxdHjrzW/?igshid=7t2o8oykifs4 مدل پردشه

من دارم اسباب کشی میکنم میخواستم بگیرم ولی برای خونم فایده نداره چون به بیرون دید داره به نظرم به درد پنجره هایی میخوره که به پاسیو یا حیاط شخصی باشن

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده