2777
2789
عنوان

خانوما کدوم یکی از این خونه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 40 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با دلیل بگید

دومی به دلیل آسانسور داشتنش ۱۰ متر چیزی نیست اما خب بزرگتره باز

و اینکه ۱۵ ۲۰ دقیقه فوقش طول بکشه بری تو شهر زیاد طول نمیده

از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                                                                  ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست

چون جاش خوبه ،البته اونی که خارج از،شهره رو نمیدونم واقعا ،به دسترسی و ایناهاش هم مربوطه چون اسانسور ...

دسترسیش خوبه همه چی داخلش هست مدرسه فروشگاه بزرگ باشگاه 

فقط به خوده خوده شهر دوره 

و فاصلش تا خوده شهر یه ۱۰ کیلومتره تا خونه مامانم ۱۵🤔

کاربری دست دو نفره دوستان🫂 

دومی به دلیل آسانسور داشتنش ۱۰ متر چیزی نیست اما خب بزرگتره بازو اینکه ۱۵ ۲۰ دقیقه فوقش طول بکشه بری ...

اره درسته خودمم نظرم روی دومی هست🤔

دومی ۱۰ کیلومتر تا مرکز شهر فاصله داره تا خونه مامانم ۱۵

ولی داخلش باشگاه و مدرسه و فروشگاه بزرگ داره

کاربری دست دو نفره دوستان🫂 

چرابا دلیل بگید

چون اجاره نشینی سخته و خیلی چالش داره . دومی هم که خارج از شهره و فاصلش هم کم نیست پس مواقع اضطراری که نیاز به امکانات دارید اذیت میشید و البته امنیت خارج از سهر کمتره. 

اولی خیلی بهتره . 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

اره درسته خودمم نظرم روی دومی هست🤔دومی ۱۰ کیلومتر تا مرکز شهر فاصله داره تا خونه مامانم ۱۵ولی داخلش ...

پس خوبه چون امکاناتشم کم نیست به هر حال

از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                                                                  ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست

اولی 

چون دیگه هزینه تعمییر و بازسازی نمیدید چونمیگی لوکسه 

و اینکه داخل شهر هستید دیگه 

فردا بخوای باشگاه و کلاس و دکتر و بیمارستان و دانشگاه و.....

و آسانسور مهم نیست اگر خودتون برای راه پله اذیت نمیشید