اگ خدایی نکرده زیر سر همسرش بلند شده باشه چیزی ک بلنده دیوار حاشاس
باید یواشکی ته و توشو در بیاری با مدرک ک اگ چیزی باشه نزنه زیرش
عضو اکیپ فیلسوفان نی نی سایت ...میشه برام صلوات بفرستین💓" لطفا در خواست دوستی نفرستین" هر چی ک خدا بخواد خدا ک بد نمیخواد😍 اگ عقاید ی نفر باهامون فرق داره بی احترامی بهم نکنیم روی کره زمین ب اندازه هممون جا هس باهم مهربون تر باشیم🌸 :)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگ خدایی نکرده زیر سر همسرش بلند شده باشه چیزی ک بلنده دیوار حاشاس باید یواشکی ته و توشو در ب ...
اخه من اونجور مواقع انقد عصبی میشم دگ ب اخرش فک نمیکنم 🤣🤣
ی دعوایی راه میندازم بیا وببین...
مث خانومهای نی نی سایتی باسیاست نیستم اصن😅
من همون کاربر الللل سابقم 😁😆😘 یــڪی با مشروب تو فکرخداست یـڪی تو مسجد بفکر زناست یـڪی قمه ب دست تـــو فکر غیرته یـڪی تسبیح ب دست تو فکر شھوته یـڪی ریششو با تیغ زده یـڪی با ریش مردمو تیغ زده جهنمے ک آدماش مـست باشن از دنیایے ک آدماش پست باشن خیلے بهترع...!
والا مردا رو ،رو کار هم بگیری،میگن من نیستم سایمه😐😂
دقیقا😂
عضو اکیپ فیلسوفان نی نی سایت ...میشه برام صلوات بفرستین💓" لطفا در خواست دوستی نفرستین" هر چی ک خدا بخواد خدا ک بد نمیخواد😍 اگ عقاید ی نفر باهامون فرق داره بی احترامی بهم نکنیم روی کره زمین ب اندازه هممون جا هس باهم مهربون تر باشیم🌸 :)
چی بگم والا شاید شما زیادی ازادش گذاشتی ک انقد راحت بهت میگ با طرف ک زنه حرفیدع هرچقدم ک برا یع نفر دیگ بوده موضوع، الان مثلا من ب همسر ن اجازه میدم گپ مختلط بره، ن حتی شماره یکی از دخترای فامیل تو گوشیشه،ن همیچن موضوعاتی ک مثلا رفیقم با فلان زن کار داره اله بلع اینا اصلا ب هیچ عنوان، فقط چن بار همچین کارایی کنن چیزی نگی خود خوری کنی فقط تکرار میکنن، ولی وقتی ب شدت پیگیر باشی دعواش کنی حساس باشی دیگ تکرار نمی کنه
بهشت زیر پای همه مادرا نیست، یه عده از مادر بودن فثط زاییدنش بلدن ،
چقدر این مردا کثیف هستن هر جا میری میبینی زنی داره از خیانت شوهرش میگه
ببخشید ها توهین نشه ولی زن ها خیلی کثیف شدن من تو گوشی شوهرم پیامک دیدم که شوهرم به یه نفر التماس کرده بود دست از سرش برداره منم بهم ریختم نتونستم تحمل کنم گفتم کی بوده بهش منو و شوهرم با هم راحتیم و بهم اعتماد داریم برام تعریف کرد زن دوستش میخاسته با دوتا بچه طلاق بگیره شوهر من رفته پادرمیونی کنه این زنه کثیف میخاسته به شوهر من نزدیک بشه ادم اتیش میگیره به قران😠