2777
2789
عنوان

تو گوشی شوهرم اسمس مشکوک دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 38 پست
خب بهش نگفتی

اگ خدایی نکرده زیر سر همسرش بلند شده باشه چیزی ک بلنده دیوار حاشاس 

باید یواشکی ته و توشو در بیاری با مدرک ک اگ چیزی باشه نزنه زیرش

عضو اکیپ فیلسوفان نی نی سایت  ...میشه برام صلوات بفرستین💓" لطفا در خواست دوستی نفرستین" هر چی ک خدا بخواد خدا ک بد نمیخواد😍 اگ عقاید ی نفر باهامون فرق داره بی احترامی بهم نکنیم روی کره زمین ب اندازه هممون جا هس باهم مهربون تر باشیم🌸 :)     
میگفتی شب بخیر و درد کامل محو میشد از زندگیت

چجوری محو میشد؟؟؟

حتی به شوهرم گفتم گوشی و بده من باهاش حرف بزنم بیینم چقدر صمیمی هستید گفت نه نه خیلی دختره دریده اس یه چیزی میگه ناراحت میشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ خدایی نکرده زیر سر همسرش بلند شده باشه چیزی ک بلنده دیوار حاشاس  باید یواشکی ته و توشو در ب ...

والا مردا رو ،رو کار هم بگیری،میگن من نیستم سایمه😐😂

بهشت زیر پای همه مادرا نیست، یه عده از مادر بودن فثط زاییدنش بلدن ،
اگ خدایی نکرده زیر سر همسرش بلند شده باشه چیزی ک بلنده دیوار حاشاس  باید یواشکی ته و توشو در ب ...

اخه من اونجور مواقع انقد عصبی میشم دگ ب اخرش فک نمیکنم 🤣🤣

ی دعوایی راه میندازم بیا وببین...

مث خانومهای نی نی سایتی باسیاست نیستم اصن😅

من همون کاربر الللل سابقم 😁😆😘 یــڪی با مشروب تو فکرخداست یـڪی تو مسجد بفکر زناست یـڪی قمه ب دست تـــو فکر غیرته یـڪی تسبیح ب دست تو فکر شھوته یـڪی ریششو با تیغ زده یـڪی با ریش مردمو تیغ زده جهنمے ک آدماش مـست باشن از دنیایے ک آدماش پست باشن خیلے بهترع...!
والا مردا رو ،رو کار هم بگیری،میگن من نیستم سایمه😐😂

دقیقا😂

عضو اکیپ فیلسوفان نی نی سایت  ...میشه برام صلوات بفرستین💓" لطفا در خواست دوستی نفرستین" هر چی ک خدا بخواد خدا ک بد نمیخواد😍 اگ عقاید ی نفر باهامون فرق داره بی احترامی بهم نکنیم روی کره زمین ب اندازه هممون جا هس باهم مهربون تر باشیم🌸 :)     
ی ویس میدادی میگفتی شببخیر خانمممم😐

من اصلا مشکل اون زنه نیست 

از این زنا که وارد زندگی مردای زن دار میشن زیادن

مشکلم همسرمه 

میترسم هنوز باهاش باشه

یا تو این پروژه مسخرشون علاقه پیدا کرده باشه به زنه

اخه من اونجور مواقع انقد عصبی میشم دگ ب اخرش فک نمیکنم 🤣🤣 ی دعوایی راه میندازم بیا وببین... مث خ ...

اتفاقا منم همین کار و کردم

ولی همش لعنت میفرستم به خودم چرا صادقانه رفتم ازش پرسیدم

باید مجشو میگرفتم

الان هر چی میگم میگه تموم شد به خدا چرا اینقدر حرص میخوری؟

عکسشو دیدم  خود شوهرمم قبول کرده زنه اسمشم بهم گفت

چی بگم والا شاید شما زیادی ازادش گذاشتی ک انقد راحت بهت میگ با طرف ک زنه حرفیدع هرچقدم ک برا یع نفر دیگ بوده موضوع، الان مثلا من ب همسر ن اجازه میدم گپ مختلط بره، ن حتی شماره یکی از دخترای فامیل تو گوشیشه،ن همیچن موضوعاتی ک مثلا رفیقم با فلان زن کار داره اله بلع اینا اصلا ب هیچ عنوان، فقط چن بار همچین کارایی کنن چیزی نگی خود خوری کنی فقط تکرار میکنن، ولی وقتی ب شدت پیگیر باشی دعواش کنی حساس باشی دیگ تکرار نمی کنه

چقدر این مردا کثیف هستن هر جا میری میبینی زنی داره از خیانت شوهرش میگه

ببخشید ها توهین نشه ولی زن ها خیلی کثیف شدن من تو گوشی شوهرم پیامک دیدم که شوهرم به یه نفر التماس کرده بود دست از سرش برداره منم بهم ریختم نتونستم تحمل کنم  گفتم کی بوده بهش منو و شوهرم با هم راحتیم و بهم اعتماد داریم  برام تعریف کرد زن دوستش میخاسته با دوتا بچه طلاق بگیره شوهر من رفته پادرمیونی کنه این زنه کثیف میخاسته به شوهر من نزدیک بشه ادم اتیش میگیره به قران😠

و خدایی که بشدت کافیست❤️❤️❤️
دقیقا چرا همیشه پای ی رفیق وسطهو همشون دارن ی  کاری برای رفیقشون انجام میدن انگار مثلا ما زنها ...

حتمن فک میکنن نمی فهمیم ک میگن دیگ😂

چی بگم والا شاید شما زیادی ازادش گذاشتی ک انقد راحت بهت میگ با طرف ک زنه حرفیدع هرچقدم ک برا یع نفر ...

آخه من ۱۱ ساله دارم باهاش زندگی میکنم اصلا تا خالا از این چیزا نبوده بینمون

دارم دق میکنم به خدا 

اینقدر شوهرم چشم پاکه و همه میشناسنش

مطمئنم به هر کس بگم اینجوری شده میگن تو دیوونه شدی امکان نداره