2777
2789
عنوان

تو گوشی شوهرم اسمس مشکوک دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 38 پست
اتفاقا منم همین کار و کردم ولی همش لعنت میفرستم به خودم چرا صادقانه رفتم ازش پرسیدم باید مجشو میگر ...

عزیزم ولی سعی کن تهشو دربیاری حتما ب هر طریقی

من همون کاربر الللل سابقم 😁😆😘 یــڪی با مشروب تو فکرخداست یـڪی تو مسجد بفکر زناست یـڪی قمه ب دست تـــو فکر غیرته یـڪی تسبیح ب دست تو فکر شھوته یـڪی ریششو با تیغ زده یـڪی با ریش مردمو تیغ زده جهنمے ک آدماش مـست باشن از دنیایے ک آدماش پست باشن خیلے بهترع...!
ببخشید ها توهین نشه ولی زن ها خیلی کثیف شدن من تو گوشی شوهرم پیامک دیدم که شوهرم به یه نفر التماس کر ...

آره به خدا خیلی زنها وقیح شدن

از ماست که بر ماست

برام جالبه که زنه میدونسته که متاهله و زن داره ولی باز بیخیال نشده 

بهش گفته بیا خونه بهت سرویس میدم در عوض منو به دوست معروفت معرفی کن باهاش باشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه من ۱۱ ساله دارم باهاش زندگی میکنم اصلا تا خالا از این چیزا نبوده بینمون دارم دق میکنم به خدا&nb ...

انشالله ک چیزی نیست

بهشت زیر پای همه مادرا نیست، یه عده از مادر بودن فثط زاییدنش بلدن ،
چجوری  حتی دیگه سر گوشیش هم نمیرم میگم حرمت بینمون شکسته نشه اگه اون شب گوشیش زنگ نمیخورد من ...

خب قسمت این بوده ک پیام و ببینی و متوجه شی

بنظر من شمارشو بردار و باهاش حرف بزن ک شوهرتم نفهمه

من همون کاربر الللل سابقم 😁😆😘 یــڪی با مشروب تو فکرخداست یـڪی تو مسجد بفکر زناست یـڪی قمه ب دست تـــو فکر غیرته یـڪی تسبیح ب دست تو فکر شھوته یـڪی ریششو با تیغ زده یـڪی با ریش مردمو تیغ زده جهنمے ک آدماش مـست باشن از دنیایے ک آدماش پست باشن خیلے بهترع...!
خب قسمت این بوده ک پیام و ببینی و متوجه شی بنظر من شمارشو بردار و باهاش حرف بزن ک شوهرتم نفهمه

خب اگه ارتباط داشته باشن هنوز که به همسرم میگه من زنگ زدم بهش

بعد کلا چه حرفی با اون دارم من

اونم حاشا میکنه دیگه

خب اگه ارتباط داشته باشن هنوز که به همسرم میگه من زنگ زدم بهش بعد کلا چه حرفی با اون دارم من اونم ...

مهم اینه ک تو بفهمی ارتباط داشتن یانه ...

من گفتم شاید با این ورش بتونی بفهمی

بعدم شاید شوهرت راس میگه ولی اگ تهشو دربیاری خیال خودتم راحت میشه