2777
2789
عنوان

رابطه شوهرم و صاحب خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 2835 بازدید | 66 پست
من الان متوجه نشدم اینایی ک خودت کنجکاوی کردی و پیدا کردیو برا تازگی بوده یا همون قبلیاست.. درضمن خ ...

برای قبل از ازدواجمون هست اماااا اون عکسا میتونم بگم ۹۰ درصد جنسی بوده اما خب برای گذشتس ولییییی این منو میکشه که زنیکه توی زندگیمون بوووود یعنی حتی مسافرت هم رفته بودیم باهاش و من جقددددد خر بودم که نمیدونستمممممم

کار شما تجسس هست. دوست داری یکی بیاد گذشته شما رو در بیاره این مدلی. نهایتا این که از اون خونه بلند شین و تحقیق نکن چی بوده هر کسی ی گناهی تو زندگی ش کرده سعی کن اینقد جذابیت داشته باشی که یه پیرزنو مبادا ترجیح بده و اون پیرزن بخواد ارضاش کنه از هر نظر .

تاپیکمو مطالعه کردی و کمکت کرد برام دعا کن...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گذشته اما هنوز با اون زنه رفت و امد داریم این منو میکشه

اون زنه دیگه چیکار تو زندگیتون داره آخهههه😖😖😖😖رفتوآمد ینی چی..باید همون ی سال پیش جمع میکردی میرفتین ی جای دیگههههه

مجردی ی زن ۶۰ ساله برا شوهرت چجوری مادری میکرده یکم فکر کن لطفااااا.چقدر شلی آخه اسی😖😖😖

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤
خدایی اخه۶۰سااااااااال😐

خداییش منم برام جا نمیافته مگه زن ۶۰ ساله حسی هم داره که بخواد ی مرد جوونو ساپورت کنه؟ 

یکی منو روشن کنه لطفا

من فکر میکنم دیگه ۴۵ به بعد خبری نیس🙄

کار شما تجسس هست. دوست داری یکی بیاد گذشته شما رو در بیاره این مدلی. نهایتا این که از اون خونه بلند ...

گذشته بوده که بوده برام مهم نیست اما این روحمد شکنجه میده که ما با این زنیکه هنوز رابطه داریم و حتی باهاش مسافرت هم رفتیییییم و من چقد احمق بودم که این قضیه رو نمیدونستم و خواستم ی زن تنها حال و هواش عوض شه بیاد مسافرت

گذشته اما هنوز با اون زنه رفت و امد داریم این منو میکشه

خب پس بحث خیانت نیست ما گذشته من نمیگم‌ کارش درست بوده اما مجردی ممکنه خطا کرده و پشیمون شده کنکاش نمی‌کردی بهتر بود ولی الان منطقی تصمیم بگیر ببین الان چطوره پاینده به زندگی و سر و گوشش می جنبه یا نه اگر وفاداره بهت گذشتشو ببخش به نظرم

خداییش منم برام جا نمیافته مگه زن ۶۰ ساله حسی هم داره که بخواد ی مرد جوونو ساپورت کنه؟  یکی من ...

فکرکنم ما مثبت اندیشیم😐

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
گذشته بوده که بوده برام مهم نیست اما این روحمد شکنجه میده که ما با این زنیکه هنوز رابطه داریم و حتی ...

حق داری از خدا کمک بخواه بتونی درست برخورد گنی

تاپیکمو مطالعه کردی و کمکت کرد برام دعا کن...

اینا که مال گذشته و مجردیش بوده به کنار ،الان قبح مسئله رو ‌نشکن هرجور که میتونی کلا قطع رابطه کنین با اون خانم اصصصصلا به هیچ‌وجه نذار وارد زندگیت بشه ،گذشته رو بیخیال دیگه

بابا چی میگید هی مال  گذشته بوده مال گذشته بوده این بدبخت روح وروانش به هم ریخته اعتماد به شوهرشو از دست داده تا آخر عمر اون عکسا جلوی چشمش رژه میرن مگه شوخیه؟ 

اگه طلاقم نتونه بگیره باید خیلی رو خودش کار کنه شاید تو ذهنش کمرنگ بشه.البته ببخشیدا اسی نظرمو گفتم