2777
2789
عنوان

رابطه شوهرم و صاحب خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 2835 بازدید | 66 پست
اخه اون ۶۰ساله چروک چی داشته ک زن خودش نداشته😐

مردا نریضن مرییییییییییییییییض.عینهو شوهره مریض من که با من عین میرغضبه بخ یه پیرزن گفته بود مهتاب جونم

من خیلی وقته مردم.فقط زوری نفس میکشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط مونده خواهر بچع دار هم شده باشن والا اگه جات بودم ی بلایی سر اون زنه و شوهرت میوردم

مهربون میشه واسه سلامتی وظهورامام زمانت یدونه صلوات بفرستی 😍 ای که مرا خوانده ایی راه نشانم بده ❤   راستی :پرفایلم یکی از آروزهامه اگه دوست داشتی واسم دعا کن بهش برسم و کنکور سراسری فرهنگیان قبول بشم  دوست خوبم   خانم معلم آینده  👩‍🏫  قول میدم واسه دانش آموزهام ی معلم خوب و مهربون باشم❤
مردا نریضن مرییییییییییییییییض.عینهو شوهره مریض من که با من عین میرغضبه بخ یه پیرزن گفته بود مهتاب ج ...

برگام😐

مریض جنسین بخدا😐

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
خدایی اخه۶۰سااااااااال😐

مادر منم پیرتر شده چون پولی برای عملش نداره پلکش افتاده میگه پدرتم خرجی نمیده من زن تنهام با اینکه زن تنهاس ولی از مردای دیگه فاصله میگیره از بعد طلاق تا الان

برای رسیدن به فردی که دوستش دارم و عاشقشم صلواتی بفرستید😘😍 کاربری دومم (divinegirl79) توسط چندتا آدمای حسود و مریض سایت ترکیده شد و انشالله خدا به راه راست هدایتش کنه😂 دختر هتروکرومیایی که عاشق چشماشه و هیچوقت و اصلا و ابدا لنز نمیذاره 😂♥️ کاربری دومم همین امضام بود😊 هرکی تو این سایت از حرف رک من بدش میاد و با من مشکل داره بهتره وقتشو برای ریپلای کردن پست منو نذاره و وقتی برای ریپلای و اومدن تاپیک من تلف نکنین😉

من الان متوجه نشدم اینایی ک خودت کنجکاوی کردی و پیدا کردیو برا تازگی بوده یا همون قبلیاست..

درضمن خودت ک میدونی محتوای اون عکسا چی بوده!!!!بیخودی چرا میخوای روحتو آزار بدی

و اینکه شوهرت چطور اینقدر راحت میگه طلاق میخوای ینی قبح این مسائلو شکوندین

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤

عزیزم سعی نکن بیشتر از این بدونی، این رابطه خودت گفتی واسه مجردی بوده، اون فیلم ها هم معلومه چیه

الان شرایط خودت چطوریه، امکان طلاق یا قسطش رو داری، اگر نداری بیخیال بشو، چون فقط روی شوهرت به شما باز میشه و پرو تر میشه، اگرم میخوای جدا بشی که به اندازه کافی میدونی

الان کم میدونی؟دنبال بقیشی؟خب عزیزم معلومه همه چیز مشخصه شوهرت خیانت کرده خدا دلتو آرووم کمه در درجه ی اول و درجه دوم اینکه اون فیلما چیزیو عوض نمیکنه بحث و موضوع اصلی خیانته ازش نگذر لططططفا

روانشناسی 💟خدایا شکرت بابت فندق توی دلم❤ ..التماس دعا...

زن ۶۰ ساله مگه چی داره که شوهرت اینقدر پیگیرش بوده؟ هیچ وقت به هیچ کس  طلاق رو توصیه نکردم ولی شما کلا بیخیال این شوهر شو

برای سلامت روح و روان خودت خوبه

چند سالته؟ حیف نیست عمرو جوونیو اعصابتو بزاری پای کسی که ی پیرزن ۶۰ ساله رو به تو ترجیح داده؟