2777
2789
عنوان

رابطه شوهرم و صاحب خونمون

2835 بازدید | 66 پست

سلام از اونجا که میدونید منو شوهرم خیلی باهم‌مشکل داریم بخاطر ی موضوعی که توی تاپیکا قبل هست

دوماه بعد از ازدواجم دایرکت شوهرمو داشتم نگا میکردم یهو پیج صاحب خونمونو دیدم 

(۶۰ سالشه اما خیلی به خودش میرسه و جوون مونده)پیجشو دیدم و پیش شوهرم بودم یهو دیدم شوهرم نوشته .. فلانی من دوست دارم چرا نمیزاری بهت دست بزنم و اون زنه هم جواب نداده بود یهو دیدم این پیامو قلبم داشت وایمیستاد

همون لحظه به شوهرم گفتم بعد گفت ببینم منم گوشیو بهش دادم دیدم همون لحظه پاکش کرد گفتگو رو

(اینم‌بگم‌که شوهرم دایرکتو پاک کرده بود اما اینستاگرام بعد از چند ماه بعضی پیامای حذف شده رو برمیگردونه و اینم معجزه شد و برگشته بود)

پاک کرد و اونشب مثل جهنممممممم برام گذشت و شوهرم همش میخواست آرومم کنه تا صبح چون مهمون داشتیم از روز قبلش و خداروشکر روز بعد میخواستن برن یعنی روز بعد از اون اتفاق و صبح شد و منم گفتم نباید بفهمن بقیه و خوشحال رفتم و راهیشون کردم و شوهرمم گفت وقتی رفتن بهم بگو بیام صحبت کنیم و خلاصه رفتن شوهرم اومد و خییییلی خییییلی پشیمون و ناراحت  بهم میگفت غلط کردم بیا منو بزن و از این جور صحبتا. 

(اینم بگم که دوستیشون قبل از ازدواجمون بوده اما این خیلی ناراحتم کرد که اون زنیکه باهامون رفت و آمد داشت) خلاصه من چتو نخوندم و نمیدونستم و  شوهرم قانعم کرد که اون برام مادری کرد من بهم فشار اومده بود اما اون نزاشت کاری کنم و فلان و این داستانا منم گفتم خب مهم نیست چون زنه جواب شوهرمو نداده بود بعد از اون حرف

یک سال از اون موضوع گذشت

شوهرم ایمیل قدیمیشو روی گوشی من بالا اورد چون باهاش کار داشت و منم کاری به اون ایمیل نداشتم تا دو روز پیش اتفاقی گفتم بزار اینستای شوهرم با پیجی که روی این ایمیل هست رو بیارم بالا و دیدم که پیج دست اون زنیکه هست چون باهاش به پیجای خودش پست ارسال میکرد و دایرکت رو که دیدم پیش اول شوهرم توش بود و از اونجایی که میدونستم پیج دست زنیکس حدس میزدم که باهاش چت میکرده با شوهرن قبلا

خلاصه رفتم پیام اول دیدم پست ارسال میکردن برای هم و یهو دیدم که شوهرم عکس و فیلم لایو یک بار مصرف میفرستاده برا زنه حدود ۵ تا اولش

(عکس و فیلم یک بار مصرف همونه که توی دایرکت دوربینو باز میکنی و حالا یا فیلم میگیری یا عکس و میفرستی و اون عکس و فیلم هارو فقط یک باز میشه دید و دیگه نمیشه دید)

و اون زنه هم استیکر فرستاده بعد اون عکسا و فیلما و اون زنه یک پست دختر با بیکینی فرستاده بود برا شوهرم ولی هیچ حرفی نزده بودن

اومدم پایین تر پیامارو یهو دیدم شوهرم نصفه شبی براش نوشته فلانی من بغل میخوام و دوست دارم و اون زنه هم براش ی دونه عکس لایو فرستاده بود اما لااااااامصبااااااااا باز نمیشدن کهههههههههههههههه

اومدم پایین تر دیدم باز شوهرم چند تا عکس لایو فرستاده

(اینا توی روز های مختلف هست ولی هیچ حرفی رد و بدل نشده بود به غیر اون حرف شوهرم)

اومدم پایین تر و بقیه چتشون همش عکس فرستاده بودن برا هم منظورم پست های اینستاگرام.

۲ روزه افسرده شدم پیش شوهرم میرم اما حال حرف زدن ندارم.

بهش گفتم که من اینارو دیدم بعد گفت طلاق میخوای؟چیزی نگفتم بعد خودش گفت برو یعنی از اناق برم.

منم رفتم و امشب ازش پرسیدم اون عکس و فیلما چی بود محتواشون اونم گفت یادم نیست وقتی دید زیاد اصرار میکنم گفت اگه یادمم باشه بهت نمیگم.

دوستان باید چیکار کنم که عکسا باز شه باید ی راهی داشته باشه

ی سری سرچ کردم‌گفتن باید دیتا دانلود کنم توی اینستا دانلود کردم اما با برنامه های خاصی باز میشه که اونارم نصب کردم دیدم

ادامه در نظر اول

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نصب کردم دیدم هیچی توشون نیست و کار نمیکنن.

(درضمن اطلاعات پیج رو تغییر دادم یعنی زدم روی ایمیل و شماره خودم که ی وقت نرن و پاک کنن چتارو)

فقط این مورد که از کجا باز کنم عکسارو نمیدونم اگه میدونید و از کامپیوتر سردر میارید بهم بگید لطفااا

زن ۶۰ سالللللههههه اخهههه چرااااا شوگرمامی زیاد شده در این حد

برای رسیدن به فردی که دوستش دارم و عاشقشم صلواتی بفرستید😘😍 کاربری دومم (divinegirl79) توسط چندتا آدمای حسود و مریض سایت ترکیده شد و انشالله خدا به راه راست هدایتش کنه😂 دختر هتروکرومیایی که عاشق چشماشه و هیچوقت و اصلا و ابدا لنز نمیذاره 😂♥️ کاربری دومم همین امضام بود😊 هرکی تو این سایت از حرف رک من بدش میاد و با من مشکل داره بهتره وقتشو برای ریپلای کردن پست منو نذاره و وقتی برای ریپلای و اومدن تاپیک من تلف نکنین😉
اخه اون ۶۰ساله چروک چی داشته ک زن خودش نداشته😐

چروکم نیستن بعضیاش خیلی پوست خوبی دارن 

برای رسیدن به فردی که دوستش دارم و عاشقشم صلواتی بفرستید😘😍 کاربری دومم (divinegirl79) توسط چندتا آدمای حسود و مریض سایت ترکیده شد و انشالله خدا به راه راست هدایتش کنه😂 دختر هتروکرومیایی که عاشق چشماشه و هیچوقت و اصلا و ابدا لنز نمیذاره 😂♥️ کاربری دومم همین امضام بود😊 هرکی تو این سایت از حرف رک من بدش میاد و با من مشکل داره بهتره وقتشو برای ریپلای کردن پست منو نذاره و وقتی برای ریپلای و اومدن تاپیک من تلف نکنین😉