2777
2789
عنوان

بیاین بهم بگین این زندگی و ادامه بدم بخاطر بجهام یا طلاق بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 48 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلم خوته تعریف از خودم نباشه همجوره باهاش را اومدم از نطر قیافه و هیکل چیزی کم ندارم عداب میکشم فقط& ...

عزیزم به زن خوشگل خوش هیکل تیست جامعه مونو فساد برداشته 

هیچ وقت دختر تو تنها نزار به خاطر یه ادم کثیف 

نه معمولیه ولی خانوادش پولدارن چون خانوادش منو دوس دارن اگه برم احتمالا از ارث محروم بشه فک کنم نمیخ ...

چه بهتر پس کاری کن که هیچی گیرش نیاد به خانوادشم بفهمون که تو میخواستی اون نخواست

چه دلی داری تو دختر خودتو انقد کوچیک نکن برو ولی ولی مهرتوبزاراجرا وکیل بگیر ببینم چطورطلاق نمیده بع ...

آخه مهریپ اونقد نیست ۱۴ هستش بخدا تو بد وصیم از اونورم بابام کرونا گرفته بیمارستاته تو قرنطینه ان نمیتونم برم خونه بابام مهریه ام قسط بندی میکنن میگه ندلرم به همین راحتی

قهرمان زندگی خودت باش
نه معمولیه ولی خانوادش پولدارن چون خانوادش منو دوس دارن اگه برم احتمالا از ارث محروم بشه فک کنم نمیخ ...

عزیزم چه کاریع اخه بمون بالا سربچه هات فقط خودت و بچه ها مهم باشن برات اصلا مهم نباشه خودش اخر خسته میشه .یه خانم گلی بهم گفت بمونی تو زندگی واز نوبسازی بردی نه اینکه بزاری بری کم بیاری باید قوی باشی واسع خاطرخودت ❤

.....
عزیزم چه کاریع اخه بمون بالا سربچه هات فقط خودت و بچه ها مهم باشن برات اصلا مهم نباشه خودش اخر خسته ...

اخه چجوری ارزششو داره مردی که بویی از انسانیت و تعهد نیرده تنوع طلبه همش دنباله این و اونه تا کی زندگیمو بخاطرش خراب کنم

قهرمان زندگی خودت باش

یه دوست مجازی داشتم خیلی زن عاقلی بود خداییش دوتا پسر داشت  سومی ناخواسته باردار شد ودختر  شوهرش کارش جوری بود میرفت شهرا استانها دیگه برا کار دو ماه یه ماهی یکبار میومد خونش  دختره تو تهران غریب بود با یه زن دوست شد زنه ادم درستی نبود  دختر پسرش عروس دومادی بودن عشق داشت اون مرده هم زن بچه داشت رابطه عمیق داشت ووابسته بهم بودن جوری هر جمعه با هم بودن بعد دوستم فهمید شوهرش یه دوست دختر مطلقه داره که صیغه کرده هر شهری میرفته اونو با خودش میبرده دوست منم با ستا بچها به سختی زندگی میکرده شهر غربت دست تنها اخر دوست منم با اون زنه رفت دنبال گردش با مردا  و اینا گفت هر چی حیا کردم بسه شوهرم ببین بهم خیانت کرد که زن پاکی بودم خیانت نمیکردم حالا میخوام بشم مثل خودش ولی جالبه اصلا به مرده نمیگفت چرا دنبال دختره میره میگفت چند بار بازار خرید دیدمش با زنه  شبشم اومده خونه برام لباس خریده بوده  گفتم چرا بهش نمیگی گفت اعصابم نمیکشه جنگ ودعوا کنم اون پی خوشگذرونی خودش منم مثل اون همشم میگفت با مردا زن بچه دار دوست میشه دوستم منم باهاشون میچرخم افسرده نشم 😑😑😑

اخه چجوری ارزششو داره مردی که بویی از انسانیت و تعهد نیرده تنوع طلبه همش دنباله این و اونه تا کی زند ...

فک میکنی مردای دیگه خوبن 

همه مردا ایجورین یه پا برو خیابون ببین از پیر و جوون میخوان چش ادمو درارن انقدر مردا کثیف شدن 

یه دوست مجازی داشتم خیلی زن عاقلی بود خداییش دوتا پسر داشت  سومی ناخواسته باردار شد ودختر   ...

نیمیدونم شاید باید ماهم مثل خودشون بشیم ولی من دوسندارم فک میکنم بچهام چی میخوان بشن پدر اونجوری مادرم اینجوری به عقوبت الهیی گرفتار میشیم فک کنم من خیلی اعتقاد دارم

قهرمان زندگی خودت باش