2777
2789

دوتا بچه دارم هفت ساله یک ونیم ساله شوهرم خیانت میکنه مرتب عاشق یه خانوم دیگه شده برام وقت نمیزاره هیچ محبتی نمیکنه کلا انگار نیست بخوام جداشم دخترمو بهم نمیده و کلا خیلی لجباز و بی منطقه و میگه طلاقت نمیدم و برو دندونات مثل موهات سفید شه و این بحثا اللن بخوام طلاق بگیرم باید دخترمو ول کنم خواهر برادرا هز هم جدا میشن خوانوادم حمایتم میکنن از لحلط مالی فک نکنم دچار مشکل بشم نطاراتونو بگین اگه جای من بودین چکار میکردین یه نمونشو بگم امروز خیلی شیک و مجلسی منو بچهاشو گذاشت خونه با دوست دخترش رفت تفریح حالا نطراتونو بگین

قهرمان زندگی خودت باش

از خونه میندازمش بیرون

🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈 . من عاشق زندگیم‌.زندگی هم عاشق منه.عشق ما دو طرفس⁦💜من زنی هستم قوی و با اراده. من میبالم به زن بودنم میبالم به ایرانی بودنم.💜میبالم به من بودنم.من عاشق خودم و خدای خودمم💜زندگی نمیکنم صرفا برای فقط زیستن.زندگی میکنم تا عاشق باشم و عاشق بمانم و عاشقانه نفس بکشم و عشق رو به همه از اعماق قلبم بدم💜دوستتون دارم دوستان مهربان من⁦❤️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از خونه میندازمش بیرون

نفقه و مهریه میگیرم

🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈 . من عاشق زندگیم‌.زندگی هم عاشق منه.عشق ما دو طرفس⁦💜من زنی هستم قوی و با اراده. من میبالم به زن بودنم میبالم به ایرانی بودنم.💜میبالم به من بودنم.من عاشق خودم و خدای خودمم💜زندگی نمیکنم صرفا برای فقط زیستن.زندگی میکنم تا عاشق باشم و عاشق بمانم و عاشقانه نفس بکشم و عشق رو به همه از اعماق قلبم بدم💜دوستتون دارم دوستان مهربان من⁦❤️⁩

چرا میگه طلاقت نمیدم ؟؟؟ یعنی دوست داره ؟ 

بهترین دکتری که میتونم بهتون معرفی کنم برای مشکلات جنسی دکتر کاظم فروتن هست شک نکنید عالیه و بهترین جراح و دکتر زنان دکتر فرامرز مصباح♥️♥️♥️

چقدر وقیحِ؟؟؟؟!!!!!

تی تی:شکوفه                                                         غم میونِ دو تا چشمونِ قشنگت؛لونه کرده....شب توو موهای سیاهت؛خونه کرده....دوتا چشمونِ سیاهت؛مثل شب های منه....سیاهی های دو چشمت؛مثل غم های منه....سیدم.

چه وضعیت بدی داری عزیزم..... خیلی انتخاب سختیه. نمیشه طلاق نگیری اما عملا جدا شی فعلا خونه ی جدا بگیری با بچه هات؟ فکر کنم بعد نه سال تو دادگاه حق انتخاب داشته باشه خودشم (البته کامل مطمئن نیستم) 

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.

مدرک جمع کن که بهت خیانت میکنه راحت با یه وکیل خوب مشورت کن و جدا شو اگه مشکل مالی نداری و میتونی دوتا بچتو خودت بزرگ کنی خیلی بهتر از این جهنمیه که توش گیر افتادی