2777
2789

منم گاهی همینجور میشم . البته یه تلنگر از همسری دریافت میشه که تکون بخورم 🤪الان نهار فردا رو گزاشتم . از سرکار بیام خونه کلاس دارم . باید اماده باشه بخورم 😅

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر من لباس ک اتو نمیخاد الان اتو بزنی استفاده کنی باز همین میشه یه کار بی خود وقت گیرع😂 شستشو هم ک وایتکس اینا برا ریه بده، گردگیری هم ک برا حلق و بینی بده،ظرفام زیاد بشوری خش میفته، جارو هم زیاد بکنی تاروپودش میره،و ب این نتیجه میرسم ک کار نکنم😐😐😐😐😂😂😂

بهشت زیر پای همه مادرا نیست، یه عده از مادر بودن فثط زاییدنش بلدن ،

منم شلخته ام اما تنبل نه

هر روز ورزش، درس، کمک به مامان، تلاش و ....

کاربری خانوم هدف من از زندگی تولید مثل نیست پس بهتره در نظرات من دخالت نکنی،مجرد و نامتعهد، من ترکم!