شوهر من مرد خوبيه اهل كار و خانواده ، رفيق باز نيست چشم پاكه و مورد اعتماده همه ست ، تا الن ك پنج ساله ازدواج كرديم و ى پسر سه ساله داريم توهين و دعواى جدى نداشتيم ، تو رابطه زناشوييم خوبه و مشكلى نيست، اما شوهر من تو اين پنج سال هيچى برام نخريده، نه اينكه خسيس باشه ها، هميشه كارت منو شارژ ميكنه ميگه خودت بخر ، ديگه من خيلى گريه و زارى كنم تولدم ى گل ميخره برام تا حالا ى روسريم برام نخريده ، ديگه سوپرايز كردنو كاراى عاشقانه كردن ك اصلن بلد نيست با اينكه بارها ازش خواستم برام ى چيز كوچيك بخره اما ميگه من بلد نيستم اما من تا لباس زيرشم ميخرم ، امشبم ديگه من ناراحت شدم گفتم من بعد خودت خريداى خودتو بكن من خريد مردونه كردن بلد نيستم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ولی ان شاءالله مادرش بمیره بحق همین ساعت عزیز ما زندگیمون گلستون میشه
ان شاءالله فردا خبر مرگشو بهم بدن ای خداا
آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج میشه، قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛
واخ.خوبه کارتت میریزه شوهر منکه به کارتم نمیریزه هیچ برا کادو هم میگه اینکارا الکی من دوست دارم میرم سرکار یا میبینه مثلا یکی برا زنش کادو گرفته مثلا رژی لاکی چیزی میگه نگا پول به چه چیزا داده هر چیکم میگم اینا برا زنا مهمه اهمیت نمیده والا چار سال دارم میگم زبونم مو در اورد ماه بد تولدمه ببینم چیکار میکنه😑 بازم دس رو دس
توجه کنید ... همه یآدما جنبهی رابطهی جدی رو ندارن بعضی ها باید همیشه هول و دم دستی بمونن 🙂