2777
2789

دخترم هشت ماهشه از صبح آبریزش بینی داره و یکمم سرفه بردمش دکتر گفتم سرما خورده گف ن آلرژی داره به غذاهای سر سفره بهش ندین آخه من همیشه غذای جدا براش درست میکنم سوپ و عدسی و آبگوشت و اینا مگه یه کوچولو یا وقتایی که براش غذا نپختم غذا سفره بدم یکم اونم. چه ربطی داره بنظر من آخه سرماخوردگی به غذای سفره ؟؟؟؟بعدم بهش مولتی ویتامین داد برای چی خوبه؟؟ هم قطره اد و اهنشو بدم هم اینو یا اونا رو ندم؟؟؟

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    

میخا سیستم ایمنی بدنشو تقویت کنه شاید به ادویه جات توغذا حساسیت داره

همونایی که خنده هاشون گوش فلکو کرمیکنه...همونایی هستن که صدای گریه های آرومشونو حتی بالشتشون نمیشنوه...💓❤💕💖💗💟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخا سیستم ایمنی بدنشو تقویت کنه شاید به ادویه جات توغذا حساسیت داره

آخه یکم زردچوبه میریزم فقط تو غذاهاش نمکم نمیریزم 

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    
جاری منم ب دخترش غذای سفره میداد اونم آلرژی گرفت تا شش سالگی آلرژی داشت و بعد خوب شد شربت سیتریزیزین ...

ن مولتی کیم 

اره احتمال داره دکتر دخترمنم آلرژی رو با سرما خوردگی اشتباه گرفته بود 😆

معلوم نی چشونه