2777
2789
عنوان

❤️چالش جمله ی انگیزشی ❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 7332 بازدید | 132 پست

شاید فکر کنی نیم کیلو کاهش وزن که چیزی نیست...

اما اگر درست فکر کنی میبینی در ماه میشه دو کیلو و درسال میشه ۲۴ کیلوووو...👌👌👌

یادت باشه هر چقدر طول کشیده چاق بشی ، همونقدر هم باید به خودت فرصت بدی ...⏳⏳⏳ 

یادت باشه قطره های آب اگر مصمم باشن میتونن صخره رو بشکافن..💧💧💧🌊🌊🌊

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵

الهه جون چیشد چرا تاپیک پاییزی قفل شده؟؟؟

@بامدادخمار  

@سمیه1396  

@فندق_فسقلی  

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهه جون چیشد چرا تاپیک پاییزی قفل شده؟؟؟ @بامدادخمار     @سمیه1396     ...

عزیزم پست اخرش نوشتم که 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
عزیزم پست اخرش نوشتم که 

اهان دیدم گلم.واای کلی ترسیدم😅😅

من خودم تا چند وقت پیش اصلا فکر نمی کردم که بتونم یه ماه رژیم بگیرم 😬 برا همین دنبال رژیم های چند روزه بودم🤦

ولی الان به خودم افتخار می کنم که تا الان تونستم که تا الان ادامه دادم از الان به بعدم تا وقتی که به هدفم برسم ادامه می دم😁😉

این همه مدت از خوردن چی نصیبمون شده جز چربی های اضافه 

بسسسسسه دیگه!!

یه یا علی بگو و پاشو🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

عضو گروه نارنجی وزن اولیه 66کیلو وزن الان62وزن هدف 50کیلو  من می تونم به هدفم برسم😉😁

من نمیتونم به کسی انگیزه بدم چون خودم اول راهم

من سالهای طولانی از لاغری ترسیدم

یه وقتایی ریزش مو بهونه ام بود

یه وقتایی شل شدن پوست صورت و شکم

یه وقتایی میگفتم از ۱۵ فروردین شروع میکنم

یه وقتایی میگفتم از هفته بعد

سالهای طولانی با همین بهونه ها چاقی رو مثل زنجیر دور گردن همراهم کشیدم

گفتم اگه شیرینی نخورم قند خونم افت میکنه

گفتم اگه خوب غذا نخورم سرم گیج میره

ولی در تمام این مدت حقیقت این بود که سنگینی این زنجیر با تمام درد و رنجی که برام به همراه داشت، عادتی ترک نکردنی به نظرم میرسید و هربار از ترس شکست، همه جور بهونه ای می آوردم که لاغر نشم

نمیدونم چی شد.... نگاه تحقیر آمیزی دیدم؟ حرف نیشداری شنیدم؟ اراده ی آهنینی دیدم که زنجیرهای خودشو پاره کرده بود و من شرمگین بر جای خودم مونده بودم؟؟؟؟ نه، یادم اومد.... بچه هام بودن که غروب ها به عادت مادرشون عادت کرده بودن شیرینی بخورن.... همه ی تحقیرهای قبلی فقط منو نشونه میگرفتن و من تحمل میکردم... ولی بچه هام.... چطور تحمل کنم اونا هم این زجرو بکشن؟ چطور زنده باشم و ببینم رنجی که من تحمل کردم رو خودم دارم به اونا تحمیل میکنم؟؟؟

دیگه ترسی از لاغر شدن ندارم، برای مو ، پوست ، مهمونی و برای هر بهونه ای راه حلی هست... ولی برای تحقیر نشدن بچه هام فقط یک راه حل هست...............  من .

سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم.  زین پس به جای واجگان منحوس  " من اراده ندارم"  و  "انگوزه ندارم"  از واجگان   "چاقی بی ادب است"   استفاده میکنیم.  ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟  اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫    ضمنا انگوزه هم خواستین ،  بچه های اینجا  همچی بهتون انگوزه میدن  که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉      ذمنن (  همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون  )   میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ...  اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘    آخرین متلب :  من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘   الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁                 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش.   دیاناجون عشخی ❤❤❤  هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉

ممکنه یه بسته چیپس یا یه بسته کلوچه جذاب باشه،اما جذابتر از یه شلوار جین سایز کوچیک نیست.😊😇

شاید آروم آروم وزنم پایین بیاد،ولی هفته ای نیم کیلو کم کردن بهتر از اضافه کردنه،فک کن،تو سال میشه ۲۴ کیلو،کم کردن.

این یه نتیجه فوق العاده میشه.😃

خوووووب برید  کنار  نوبت منه

اگه الان شروع کنی و یا علی بگی بهتر از دو ماه دیگه با کلی اضافه وزن و چربی

بنده با ۳۲ کیلو کاهش رکورد دار لاغری در تاپیکم😁😎

خلاصه خودتو دوست داشته باش و ب خوووودت کمک کن

ی یاعلی بگو تمومش کن این چاقی لعنتی مردشور گور ب گور شده رو 

اه مرررسی🥰