2777
2789
عنوان

❤️چالش جمله ی انگیزشی ❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 7332 بازدید | 132 پست

اینا هم چن تا ازفواید رژیم برای من با ۱۷ کیلو کاهش👇👇👇

🦋من به وزن هدفم رسیدم،چاقی رو شکست دادم.

🦋وزن الان من آرزوی خیلیاست.

🦋من شانس بارداری سالم بدون چاقی رو پیدا کردم.

🦋من عادتهای غذایی ناسالم و خوردن هله هوله رو ترک کردم.

🦋من با رژیم و اصلاح عادت غذایی از معده درد خلاص شدم.

🦋من تونستم لباس عقدم رو بعد ۷سال دوباره بپوشم.

🦋من تونستم به اندام قبل ازدواجم برسم.

🦋من تونستم ورزش رو دوست داشته باشم با علاقه انجام بدم.

🦋من دیگه استرس تنگی لباس رو ندارم.هر چی دلم بخواد میتونم بپوشم.

تو نمیخوای این حسا رو تجربه کنی؟؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میدونستی تپلا مهربون ترن جمله انگیزشی واسه اینکه از تپل بودن خود رنج نبرم😂😂

زدی انگیزه رو به فنا دادی که 😂😂 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

اولین کاری که انجام میدی اینه خودتو دوست داشته باش 

وقتی خودتو دوست داشته باشی حاضری برای خودت تلاش کنی ادم برای کسی که دوستش نداره هیچ کاری حاضر نیست انجام بده 

تو مهم ترین فرد زندگی خودت هستی خیلی دوست داشتنی هستی و لیاقت اینو داری که بهترین ها برای تو باشه و از زندگیت لذت ببری پس برای خوشحال کردن خودت هر کاری از دستت برمیاد انجام بده ❤️

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
بابا پاره شدم تا از ۸۶ اومدم رو ۸۰ حالا هرکاری میکنم رو ۸۰ استوپ کردم چندین ماهه..بیخیال شدم شعارمو ...

رژیم شوک بگیر مدل ورزشتو هم تغییر بده  

احتمالا کالریت پایین بوده 

بچه ها من سعی میکنم ریپلای نکنم که پیام های انگیزشی گم نشن و پشت سر هم بیان شما هم فقط لایک کنید 🙏🏼😘

پیشاپیش از همه تشکر میکنم که پست های خوب میزارن 😘❤️❤️

بامداد خمار عاشقتونه# 😍😍

انگیزه ورزش‌و تغییر سبک زندگی من عدد روی ترازو نیست...

جسم من انقدر برام عزیز هست که دوست دارم بهترین پذیرایی هارو ازش کنم... با ورزش میخوام روحیه با نشاطم رو تو این روزهای سخت حفظ کنم چون من انتخاب میکنم شاد زندگی کنم...

#‍من_لایق_بهترینم

به پارسال همین موقع فکر کن چه تصمیمی داشتی

اضافه وزن داشتی و تصمیم گرفته بودی رژیم رو شروع کنی ولی هی امروز و فردا کردی و گفتی از شنبه شروع میکنم ؟ امروز کجایی باز همون اضافه وزن رو دنبال خودت میکشی و هنوز نتونستی چند هفته و چند ماه اراده کنی و به وزن دلخواه و لباس هایی که آرزوشون رو  داشتی برسی ؟ یعنی غذاها انقدر از تو قوی ترن ؟اصلا یادت مونده غذایی که سه ماه پیش خوردی چی بود و چه طعمی داشت همون غذایی که دوتا بشقاب ازش خوردی و حتی لذت نبردی فقط شکمتو پر کردی و وزنتو اضافه و یه قدم از هدفت دور شدی 

اصلا اشکال نداره عذاب وجدان تاثیری جز ناراحتی برات نداره ولی الان فکر کن ایا سال دیگه همین موقع باز هم میخوای عذاب وجدان بگیری یا میخوای وقتی به سال قبلت فکر کردی به خودت افتخار کنی ؟ 

این دیگه انتخاب توعه که سال دیگه یه ادم افسرده با کلی اضافه وزن و عذاب وجدان برای خوردن غذاهایی که اصلا یادت نیست چی بودن داشته باشی یا یه ادم موفق با اراده و خوش اندام پراز حس خوب و اعتماد بنفس باشی تو_انتخاب_کن#  

چاقی من به خاطر ژنتیک هستش😒

من غذا میخورم چاق میشم😢

چاقی من به خاطر تیروئید هستش😬

سوخت و ساز بدن من خیلی کمه😞

من بخاطر ازدواج چااق شدم😂😂

و کلی باورهای دیگه که باعث شده شما به تناسب اندام نرسی

این باورها را تغییر بده و براشون الگو پیدا کن و هدایت میشی به سمت لاغری😄💪💃💙💙💙🌷🌷🌷

آیا زیبایی رو دوست ندارید؟👗

آیا از گوشتهای آویزون حین نشستن لذت میبرید؟🤦🏻‍♀️

آیا جوان بودن و جوان ماندن رو نمی خواهید؟💆🏻‍♀️

آیا لباسای جینگول پینگول دلتون نمیخواد؟😍

آیا دور کمر باریک دوست ندارید؟🤩

آیا از خود شرم نمیکنید؟😓

.

.

.

.

.

.

بسته دیگه چقدر سوال ازتون بپرسم......یالا یالا پاشید از همین الان رژیم و ورزش رو شروع کنید 🤗😍

من ۲۲ کیلو کاهش وزن داشتم 😎 و الان ب خودم افتخار میکنم،،،،،،هیچ کس نمیتونست این حال خوب رو بهم هدیه بده ب جز خودم🥰🥰🥰🥰 پس مطمعن باشید شما هم میتونید این راه رو برید فقط اراده کنید و تلااااااااااش💪🏻💪🏻💪🏻

به حکمتش دل بسپار 🌿

منم دست کم ۱۱ کیلوی ی کم کردم..

خیلی حس  خوبی هست.. حس قدرت دارم.. 

اینکه هر کاری که بخام میتونم انجام بدم.... حتی اگه همه بگن نمیشهه ولی واسه من شدنی هست💪💪💪💪

پس به این فکر نکن که چه کاری شدنی هست!!! به این فکر کن که تو  اون کار را شدنی میکنی💃💃💃💃💃

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

تا کی میخای وقتی تو ی دور همی نشستی دستت و یا کوسن مبل و بذاری رو شکمت ک از دید بقیه پنهون بمونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

گوشتا و چربی های پشت خط سوتینت و چ میکنی؟؟؟ هر چی هم مث ی آدم آهنی ب سختی صاف بشینی بازم منظره ی زشت و خنده داری داره...

پس بیخودی سره خودتو گول نمال

پاشو پاشو تا دیر نشده زانو درد و کمر درد ب سراغت نیومده شروع کن 

جا نزن تصمیمتو بگیر و تا وقتی ب هدفت نرسیدی از تصمیمی ک گرفتی کوتاه نیاااااا

از کبری یاد بگیر.....(تصمیم کبری)

کلید اسرار این داستان تصمیم کبری در مانکن شدن😎😎😎😎😂😂😂😂😂😂😂😂🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
تا کی میخای وقتی تو ی دور همی نشستی دستت و یا کوسن مبل و بذاری رو شکمت ک از دید بقیه پنهون بمونه؟؟؟؟ ...

خاستن توانستن است....💪💪💪💪

ما میتوانیم  (قنبر تو فیلم خجالت نکش)✌✌✌

ن ب دور از شوخی

ما میتونیم چون میخایم چون لیاقته بهترینا رو داریم و زیبایی و خوش اندامی برازندمونه.....👗👗👗👗

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙

یه روزی میرسه به امروزت افتخار میکنی ... به اینکه شروع کردی ... به اینکه برای بهتر شدن خودت تلاش کردی ... زیبایی نعمتیه که خدا بهت داده ولی تو پشت پرخوریهات پنهونش کردی ... وقتشه لاعر بشی و فرشته زیبا رو به همه نشون بدی😍😍😍

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵