2777
2789

الان تو این اوصام زندگی زناشوییم رو هواست میخوام برم قهر ولی بابا کرونا گرفته امروز بردنش بیمارستان بستری بشه همش تطاهر به خوب بودن میکنم پیش مامانم که دیگه غصه منم نخوره دیگه درد منم نیاد رو درداش حس میکنم قلبم دیگه گنجایش اینهمه فشار و نداره کارم همش شده گریه واسه بابام زندگی خودم آینده بچه هام چرا خدا همه درداشو یجا میده میشه یروز بیاد به آرامش برسم نگا کنم ببینم همه اینروزای سخت گذشته و حال دل منم حوب شده میشه؟؟؟؟

قهرمان زندگی خودت باش

عزیزم زندگی همینه،گاهی خوشی گاهی تلخی چه میشه کرد جز اینکه تمام تلاشتو بکنی که درست زندگی کنی

حالتو میفهمم الان دقیقا منم تو شرایطیم که میخندم تا عزیزانم ناراحت نشن وگرنه دل منم خونه

همه چی درست میشه
عزیزم زندگی همینه،گاهی خوشی گاهی تلخی چه میشه کرد جز اینکه تمام تلاشتو بکنی که درست زندگی کنی حالتو ...

چجوری تحمل میکنی گریت نمیگیره من همش کارم شده گریه

قهرمان زندگی خودت باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری تحمل میکنی گریت نمیگیره من همش کارم شده گریه

شبا تا دلت بخواد گریه میکنم

میرم کتابخونه واسه انجام کارام یه وقتایی رو میشینم گریه میکنم

تو خیابون راه میرم زیر ماسک آروم آروم گریه میکنم

فقط از خدا میخوام به دلامون آرامش بده

همه چی درست میشه

ببین ما بنده ی خداییم ،خدا لحظه ای از ما دور نمیشه با اینکه اییییییییین همه گناه کردیم و ناراحتش کردیم اما بازم دوسمون داره و مطمین باش همه این غصه هارو هم میبینه و میگه بنده ی صبر کن همه چیزو خودم درستش میکنم تو فقط صبور باشو از من ناامید نشو

همه چی درست میشه
فقط زیر زبونم به خدا میگم راضیم کنه به رضایتش حالا که داره این همه اتفاق میافته منم راضی شم به چیزی ...

چقد همه چی یهو سخت شد خدا چی تو ما دید که این همه غیه رو بهمون داد 

قهرمان زندگی خودت باش