از تهران انتقالی گرفتم اومدم شمال پشیمون شدم دارم دق میکنم غروب ک میشه دلم هوای تهران و میکنه آی خدا دلم ی ذره شده ب قول شوهرم حقمه انقدر ک عجله کردم هیچ جای دنیا تهران نمیشه😭😭😭😭
اتفاقا من با اینکه عاششششششق اصفهانم میخوام سال آینده اگه خدا بخواد و مشکل خاصی پیش نیاد برم شمال توی طبیعت لب دریا چرا دوست نداری عزیزم طبیعت بهترین جای دنیاست
زندگی که هیچوقت آسون تر نمیشه تو باید یاد بگیری که قوی تر بشی...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فقط بدون اگه شمال بد بود با هر تعطیلی تهرانیهای عزیز نمیومدن و شمال ....ای کاش همه بدشون میومد از شمال....ای کاش همه متنفر بودن از شمال....حداقل شهرامون وضعیت قرمز کرونا نمیشد
نمیدونم شاید چون ۲۸سال اونجا زندگی کردم این حس رو دارم جدا از دوستام دلم واسه ترافیکهاش خیابوناش شلوغیش بازارهاش همه همه چیش تنگ شده دیگه راه برگشت همندارم لعنتی یه راه ی طرفه بود ک اومدم و تمام
کدوم شهری؟؟من یسال تهران بودم برا زندگی بعدش دیدم نمیتونم همه جا پراز آدم و شلوغی دلم میخواست یه مسلسل بگیرم همه رو بکشم🤣🤣🤣از همه جا آدم می ریخت،از شلوغیش خسته شده بودم،یجا مهمونی میخواستی بری ۲ ساعت قبل و بعدش تو ترافیک نه جنگلی نه دریایی ته تفریحمون سینما بود