2777
2789
عنوان

دور از جون همتون مثل خر پشیمون شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 42 پست

اتفاقا من با اینکه عاششششششق اصفهانم میخوام سال آینده اگه خدا بخواد و مشکل خاصی پیش نیاد برم شمال توی طبیعت لب دریا چرا دوست نداری عزیزم طبیعت بهترین جای دنیاست

زندگی که هیچوقت آسون تر نمیشه تو باید یاد بگیری که قوی تر بشی...

از نظر من کسی که تهران باشه هر شهر دیگه ای براش مثل قفس میشه...زنده بودن تهران رو هیچ شهری نداره 

بازم میگم از نظرررررر ممممممن.

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط بدون اگه شمال بد بود با هر تعطیلی تهرانیهای عزیز نمیومدن و شمال ....ای کاش همه بدشون میومد از شمال....ای کاش همه متنفر بودن از شمال....حداقل شهرامون وضعیت قرمز کرونا نمیشد

هرسال نااگاهانه از سالروز مرگ خود عبور میکنیم....

من چندسال زندگی کردم بعدبرگشتم به شهرخودم.یعنی توقفس بودم بعدفهمیدم..شلوغی وترافیک وطرح زوج وفردوطرح ترافیک ومرگ وونصف عمرم توهیاهووبدوبدوگذشت واسه یه دکتررفتن یه روزاسیربودم یه پارک وخریدخونه فامیلاکه بماندهمش بدوبدوبودالان یه آرامشی دارم باهیچی عوضش نمیکنم

کاربری هشتمم بنام خاک پاک ایران.ماملت کوروش بزرگ هستیم.منشورحقوق بشردنیا.افتخارهرایرانی
اتفاقا من با اینکه عاششششششق اصفهانم میخوام سال آینده اگه خدا بخواد و مشکل خاصی پیش نیاد برم شمال تو ...

یکی دوماه برو بمون ، بعد تصمیم بلند مدت بگیر 

تو را من چشم در راهم لندکروز خوشگلم
حتما ي دليلي داشته ك انتقالي گرفتي ديگه غصه نخور شمال ك خيلي خوبه عادت ميكني

ب حرف خانواده م گوش دادم اصلا نمیتونم خودمو‌عادت بدم روزهای اول خوب بود ولی الان..

فقط بدون اگه شمال بد بود با هر تعطیلی تهرانیهای عزیز نمیومدن و شمال ....ای کاش همه بدشون میومد از شم ...

همه شهر ها قرمزن گلم ، اصفهان ، ابادان ، تبریز، مشهد 

شمال خیلی خوبه ولی برای تفریح ....کسی که ساکن شهرهای دیگه باشه ، نمیتونه با رطوبت و آب و هوای شمال برای طولانی مدت خودشو تطبیق بده.

تو را من چشم در راهم لندکروز خوشگلم

نمیدونم شاید چون ۲۸سال اونجا زندگی کردم این حس رو دارم جدا از دوستام دلم واسه ترافیکهاش خیابوناش شلوغیش بازارهاش همه همه چیش تنگ شده دیگه راه برگشت هم‌ندارم لعنتی یه راه ی طرفه بود ک اومدم و تمام

اونها هم اومدن شمال

کدوم شهری؟؟من یسال تهران بودم برا زندگی بعدش دیدم نمیتونم همه جا پراز آدم و شلوغی دلم میخواست یه مسلسل بگیرم همه رو بکشم🤣🤣🤣از همه جا آدم می ریخت،از شلوغیش خسته شده بودم،یجا مهمونی میخواستی بری ۲ ساعت قبل و بعدش تو ترافیک نه جنگلی نه دریایی ته تفریحمون سینما بود

گروه آبی💙وزن اولیه ۶۱😠وزن هدف ۵۵😍😍