2777
2789
عنوان

خانما بخصوص تبریزیا میشه بگید مهریتون چقده خیلیی ضروریه

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 48 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من۱۰۰سکه خونه کامل بنامم حفظ قران مذهبی نیستیم ولی اگ خدایی نکردا یروز بخواد طلاقم بده باید قران حفظ باشه کامل و کل اثاثیه منزل با خودش ۷۰میلیون پول طلا

خدایا شکرت که پسرمو سالم گذاشتی بغلم بعد از ۲سال ناباروری خدا هدیه قشنگشو گذاشت تو دلم و سالم گذاشت تو بغلم😍🙏خدایا شکرت بخاطر سلامتی همسرم و پسرم😘

عزیزم ما خوزستانی هستیم تبریزی نیستیم هم من هم همسرم 

خدایا شکرت که پسرمو سالم گذاشتی بغلم بعد از ۲سال ناباروری خدا هدیه قشنگشو گذاشت تو دلم و سالم گذاشت تو بغلم😍🙏خدایا شکرت بخاطر سلامتی همسرم و پسرم😘
پس یا ترکی یا شمالی :))))

خخخخ شمالیم اما منظورم این بود که از جمله برداشت بد میشه،منو هیچوقت به این دو تا قوم ندادن ینی مگه چند بار شوهرت دادن خخخ

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
ببخشید میشه کاملتر توضیح  بدی. علاوه بر مهریه ام میتونم احوالتشو توقیف کنم از اون بهم میرسه؟

اگه مهریه بالاتر باشه بله

۱۱۰ تاش قانونیه

اگه مثلا شماره حساب ک پول زیادی توش باشه یا ملک  و دارایی باشه ب نام همسرت میتونی اونو ب دادگاه معرفی کنی و اونا مال همسر رو ب عنوان مهریه شما مصادره میکنن

🌹 هر چه کنی به خود کنی گر همه نیک و بد کنی 🌹
پایدار باشین  ولی حفظ قرانم ایده جالبیه مرسی 😅

فدات عزیزم