یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم ماه پیش کلی قرص و خوردم و آمپول زدم اما اقدام نداشتم.چون همسرم چکش برگشت خورده بود و اعصابش بهم ریخته بود.عیبی نداره گلم انشالله ماه دیگه.این ماه هم که اقدام داشتم و ۲۵ ام موعدم بود اما پری هنوز نیومده.صبح بیبی چک زدم منفی بود.خییییلی ناراحتم اما چه میشه کرد؟راضیم به رضای خدا
🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
وا چه کاریه خب این همه هزینه کنی اخرش اقدام نکنیی... میگن 12ساعت بعد تزریق باید داشته باشی ک ...
نه بین ۱۲ تا ۳۶ ساعت بعد تخمک تازهآزاد میشه و تخمک هم معمولا ۲۴ ساعت میمونه.
🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها