2777
2789
میدونم عزیزم خیلی سخته شمام به خاطر بچه تحمل میکنید.وگررنه نمیموندید.حالا که شرایط طلاق و ندارید فقط ...

بی محلی که نمیکنم زیادچون خیلی پرروتشریف داره البته خیانتش جنسی نبوده ولی من دیگه نمیخاستم هیچوقت باهاش رابطه داشته باشم ولی اونقدپرروهست مجبورم میکنه. بدم میادازش پدربچه هامه چکارش کنم 

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
اوایل میگفتم اگه ازش خیانت ببینم یه لحظه هم باهاش نمیمونم ولی الان که بعدازاون دفعه که رفتم خونه پدر ...

میدونم فقط به خاطر بچه هاست خدااا جوابشو.یه جایی یه جوری خدا حالشو میگیره دنیا خیلی کوچیکه من واقعااا به این قضیه ایمان دارم.

نمیدونم چرا حرف حق میزنی تعلیقت میکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوایل میگفتم اگه ازش خیانت ببینم یه لحظه هم باهاش نمیمونم ولی الان که بعدازاون دفعه که رفتم خونه پدر ...

منم مثل شمام ولی قهرنرفتم موندم وازش پول میکشم. شماخیانت جنسی داشت؟ 

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!

شوهرم یه دوست داره اون اینطورش کرده وگرنه شوهرم خوب بود بعدمن به زنش میگم مراقب شوهرامون باشیم خطانکنن میگه من ازشوهرم مطمئنم خیانت نمیکنه گفتم بروبابا براش نگفتم 

بی محلی که نمیکنم زیادچون خیلی پرروتشریف داره البته خیانتش جنسی نبوده ولی من دیگه نمیخاستم هیچوقت با ...

الاهی بگررردم چه سخته.واقعااا سخته دوست داری یه بلایی سرش بیاد اصلا نبینیش حالا که پرووو ه بی محلی کن بهش اونکه میاد حداقل بزار دنبالت باشه

نمیدونم چرا حرف حق میزنی تعلیقت میکنن
منم مثل شمام ولی قهرنرفتم موندم وازش پول میکشم. شماخیانت جنسی داشت؟ 

توچتاش دیدم که قرارگذاشته بودن٫بعدبادوستش پیام دادم وقسم وایه وجون بچه اش گفت قراربوده باهم بریم ویلاولی نشده٫خودشم میگفت اون دروغ میگه جایی نرفتیم وزیزبارنرفت٫نمیدونم بخداتاکجاپیش رفتن ولی حتماکه نبایدجنسی باشه همین که به زن خودت محل نزاری وبری قربون صدقه زن مردم بشی همین خودش کلیه٫

الاهی بگررردم چه سخته.واقعااا سخته دوست داری یه بلایی سرش بیاد اصلا نبینیش حالا که پرووو ه بی محلی ک ...

آره بابامن تواین هشت سال هیچوقت به پیشنهاداتش نه نگفتم ولی الان وقتی میگه میگم خوابم میاد یا بچه ها که میخابن منم خودم میزنم به خواب کنارش نمیشینم بغلش نمیرم اصلا تانیادسراغم سراغشانمیگیرم. فکرکن میره خونه همین دوستش تاساعت چهارصبح نمیادخونه بعدمیادمنوبیدارمیکنه رابطه میخاد فکرکن

توچتاش دیدم که قرارگذاشته بودن٫بعدبادوستش پیام دادم وقسم وایه وجون بچه اش گفت قراربوده باهم بریم ویل ...

من همونوقت مردم که پیامشادیدم نوشته بود سلام عزیزم نفسم جونم درصورتیکه بعدهشت سال ندیدم یه عزیزم به من بگه. منم دقیق نمیدونم خودش میگه جنسی نبوده.. من عکسشا توگوشی باخانومه دیدم بی حجاب

تازه خواهران ازچی بگم ازچی نگم دلم پره٫دوس دختره مجردیاش بوده واسمش زهره بوده٫ازوقتی که باهاش ازدواج کردم دیدم یکzرودستشه یکی هم روپاش بریده وجاش مونده٫گفتم اول اسم کیه گفت سرکل کل بادوستم نوشتم حالافهمیدم اول اسم زهره خانوم بوده

من همونوقت مردم که پیامشادیدم نوشته بود سلام عزیزم نفسم جونم درصورتیکه بعدهشت سال ندیدم یه عزیزم به ...

دورت بگردم عزیزم پس شدیداباهم همدردیم٫خدایاچرااین مردااینقدرکثیفن؟؟؟؟؟

دورت بگردم عزیزم پس شدیداباهم همدردیم٫خدایاچرااین مردااینقدرکثیفن؟؟؟؟؟

آره بیخیال بابا من همش وقتی دیرمیاداسترس داشتم وهی زنگ میزدم کجایی وکی میای واونم سرکیف به رفیق بازیاش میرسه منم زندانیم توخونه الان دیگه هیچ سراغشانمیگیرم حتی اگه تا صبح نیاذخونه البته بگم تازه خوشش میاد سراغشانگیرم. میگه من هرچی بخای گول میدمت فقط گیرنذه کجایی ببین کارش به کجاهارسیده

آره بیخیال بابا من همش وقتی دیرمیاداسترس داشتم وهی زنگ میزدم کجایی وکی میای واونم سرکیف به رفیق بازی ...

خوب عزیزم یک وقت خدایی نکرده معتادش نکنن دوستای ناباب٫بایدترسیدبی محلی بکن‌ ولی خیلی هم ولش نکن که اگه معتادشه دیگه هم خودش میره تمام داراییتونوهم باخودش میبره پی عیش ونوشش 

خوب عزیزم یک وقت خدایی نکرده معتادش نکنن دوستای ناباب٫بایدترسیدبی محلی بکن‌ ولی خیلی هم ولش نکن که ا ...

بااجازت سیگار وقرص ترامادول و یه دونه لول هم توجیباش پیداکردم ولی انکارمیکنه میگه مال من نیستن ولی خودم میفهمم یه چیزی مصرف میکنه چون تورابطه جنسیش تاثیرمیزاره. 

آره بیخیال بابا من همش وقتی دیرمیاداسترس داشتم وهی زنگ میزدم کجایی وکی میای واونم سرکیف به رفیق بازی ...

عزیزم من نت ام تموم شدانشاالله یک وقت دیگه اگه دوس داشته باشی بهت پیام میدم یه چاره ای واسه دردامون پیداکنیم٫فعلازی زی جون عزیز

عزیزم من نت ام تموم شدانشاالله یک وقت دیگه اگه دوس داشته باشی بهت پیام میدم یه چاره ای واسه دردامون ...

باش فدات منم برم حمام تابچم خابه