2777
2789
بهرنظرمن اصلادست به گوشیش نزن من دیگه دست نمیزنم ذهنم هم آرومه هرچی نگاه کردم یواشکی چیزایی دیدم که ...

تازه وقتی که سرش توگوشیه ومیبینه من نگاش میکنم هی باگوشی لبخندمیزنه وکه بیشترحرص منودراره٫وقتی هم میگم بده ببینم بامسخره بازی میگه زشته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم اوایل اصلارمزگوشیشونمیگفت بعضی وقتاازردانگشتتش رو صفحه گوشی باز میکردم از شانس من شوهرم کم حافظه س رمزای ساده میزاشت منم دوتامیکشیدم بازمیشدولی اون اصلااصلاباگوشیه من کاری نداشت!الان خداروشکرهرگوشیه ساده داریم و یه گوشیه a10ک مشترکااستفاده میکنیم فکرهردومونم راحت ن من کنکاش میکنم ن اون مرتب دنبال رمز

خدایا!من یاغی نیستم✋
بچه نیستین ک ، مستقیم بهش بگو رمز گوشیتو بزن کار دارم ، یا بگوچرا رمز گوشتو به من نمیدی ،  من و ...

عزیزم شوهرشماحتما مشکلی نداره من هرچی به زورمیخام ازدستش بکشم نمیده پیامی که باچشم خودم دیدم حذف میکنه ومیگه هیچی نبودتواشتباه میکنی من دوتابچه دارم قبلاشوهرم خیلی دوست داشتم دیگه زیاددوستش ندارم به روم نمیارم فقط ظاهرا مثل قبله رفتارم ازتودل هی فحشش میدم ولی ظاهرروحفظ میکنم سرگوشیش هم نمیرم وازشزپول میکشم تابه موقعش حستبشابرسم

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
اگه بدونی داره خیانت میکنه باهاش میمووونی؟؟؟

چاره چیه. من یه وقتی فکرمیکردم اگه شوهرم خیانت کنه صددرصدطلاق ولی خیانت دیدم وموندم چون دوتابچه ازش دارم فوقش طلاق بگیرم بایکی دیگه ازدواج کنم آیا؟ اینی که اینقدقابل اعتمادومومن ونمازخون بوداین شد چطوری به کس دیگه اعتمادکنم 

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
تازه یکبارباشماره سیمکارت جدیدمامانم که شمارشونداشت بهش پیام دادم ودرخواست دوستی کردم وازش پرسیدم از ...

شوهرمن گوشیش دوتاسیمکارت داره چندباراشتباهی بااون سیمکارتش جواب پیامامو داد بعد گفتم شمارش سیو کردم میگه هیچوقت اونو ذخیره نکن وبهش زنگ نزن به اسم خودم نیست گفتم چه ربطی داره وای نمیدونیچقدحرصم میده

کاربرعکس کارت هم دستم نمیده تالاعقل اونطوری حسابشوبرسم برای خودش تامیرسه خرج میکنه ولی برای من یک قرونم نمیده٫فقط۴۵تومن یارانم دستمه اونم چون باحساب پدرمشون قاطیه ازاونامیگیرمونمیدمش٫هرچی که بخوام بگیرم باهمونه فقط

چاره چیه. من یه وقتی فکرمیکردم اگه شوهرم خیانت کنه صددرصدطلاق ولی خیانت دیدم وموندم چون دوتابچه ازش ...

میدونم عزیزم خیلی سخته شمام به خاطر بچه تحمل میکنید.وگررنه نمیموندید.حالا که شرایط طلاق و ندارید فقط بی محلی کنیدو و پس انداز کنید واسه خودتون.ظلم هیچ وقت پایدار نیست.انشالله خدا به شمام ارامش بده🌹🌹🌹

نمیدونم چرا حرف حق میزنی تعلیقت میکنن
پس تو نمیتووونی جدا بشی.بیخیال بهش بی محلی کن خرج کن واسه خودت

اوایل میگفتم اگه ازش خیانت ببینم یه لحظه هم باهاش نمیمونم ولی الان که بعدازاون دفعه که رفتم خونه پدرم وبچم کوچیک بودپدرشوهرم اومددنبالم نزاشت بمونم اخه دوتابچه کوچیک دارم وگذاشته بودمشون اونجا٫دلم به حال اونامیسوزه وگرنه بامردی که تمام وجودت ودراختیاراونوزندگیش میزاری واون اونطورجوابتوبده نبایدیه لحظه هم زندگی کردامااخه بچه هاچه گناهی دارن