2777
2789
شوهرمنم همینه چندین ساله به گوشیش رمز میده هربار باکلی مکافات بازکردم کلی توش چت مجازی پیداکردم واسه ...

اخ خوش بحالت٫انشاالله که چیزی پیدانکنی عزیزم٫نمیدونم من چطورروزشوپیداکنم٫اون دفعه که چتاشودیدم اخرشب بودخواب بودمنم دیدم وتاصبح نخوابیدم بدترین شب عمرم بودبیدارشدورفت منم پشت سرش رفتم خونه بابام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخ نگوخواهر٫تایکماه خون ونونمون یکی بود٫ازرونمیره اصلانمیزاره سایه گوشیشم ببینم نمیدونم دیگه بایدباه ...

گوشیاشو خراب کن😡😡

من سه تا گوشی رو خراب کردم میره تو خرج نمبفهمه از کجا خورده

من ک اصلا با گوشی شوهرم کار ندارم اوایل میگشتما ولی الان حوصلشو ندارم اینجوری ارامش بیشتری دارم درعوض اون نرسیده خونه گوشیمو برمیداره کلشو میگرده پیام برام میاد اول اون میخونه   بد دل نیستا کنجکاوه

یه باریواشکی رمزشوگیراوردم وزدم دیدم به به٫اقابادوس دخترمجردیاش پیامای عاشقانه دادهوقرارگذاشتن باهم

بهرنظرمن اصلادست به گوشیش نزن من دیگه دست نمیزنم ذهنم هم آرومه هرچی نگاه کردم یواشکی چیزایی دیدم که خودشاتوجیه کردمنم دیگه هیچ دست به گوشیش نمیزنم فقط ازش پول میکشم وزندگیمامیکنم بزارهرغلطی دلش میخادبکنه

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
يجاي كارش داره ميلنگه بيشتر حواستونو جمع كنين

اره حتما همینطوره امانمیدونم به چه شیوه ای ازش بگیرم٫وقتی میخوادگوشیسوبارکنه میره رومبل میشینه که چسبیده به دیوارتاازپشتش نرم یواشکی رمزشوببینم

من اصلا نمیتونم هضم کنم زن و شوهر رمزی چیزی بینشون باشه باید هر دو رمز گوشی و رمز همه چیو کارت بانک باید همه رو بدونن من یه دوستی دارم رمز کارت شوهرشو نمیدونه 

فروشندە محصولات مراقبتی پوست و مو و مشاورە رایگان ، هر سوالی دارید در خدمتم .

اره حتما همینطوره امانمیدونم به چه شیوه ای ازش بگیرم٫وقتی میخوادگوشیسوبارکنه میره رومبل میشینه که چس ...

بهتره روراست مطرح كني

بچه ك نيستي خودشم خوب ميدونه مشكوكه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یاخودا بزن لهش کن بابا این چه وضعشه،اگه خدایی نکرده شوهرمن همچین کاری کنه جلوخودش بایکی حرف میزنم تاعقلش بیادسرجاش،،البته شوهرمن گوشیش ازاین دکمه داراست رمز ایناهم نداره

اخ خوش بحالت٫انشاالله که چیزی پیدانکنی عزیزم٫نمیدونم من چطورروزشوپیداکنم٫اون دفعه که چتاشودیدم اخرشب ...

منم همینطورهیچوقت یادم نمیره اون شب حتی یه ثانیه نخابیدم براهمین دیگه سرگوشیش نمیرم یواشکی 

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!