میدونم عزیزم خیلی سخته شمام به خاطر بچه تحمل میکنید.وگررنه نمیموندید.حالا که شرایط طلاق و ندارید فقط ...
بی محلی که نمیکنم زیادچون خیلی پرروتشریف داره البته خیانتش جنسی نبوده ولی من دیگه نمیخاستم هیچوقت باهاش رابطه داشته باشم ولی اونقدپرروهست مجبورم میکنه. بدم میادازش پدربچه هامه چکارش کنم
هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
منم مثل شمام ولی قهرنرفتم موندم وازش پول میکشم. شماخیانت جنسی داشت؟
توچتاش دیدم که قرارگذاشته بودن٫بعدبادوستش پیام دادم وقسم وایه وجون بچه اش گفت قراربوده باهم بریم ویلاولی نشده٫خودشم میگفت اون دروغ میگه جایی نرفتیم وزیزبارنرفت٫نمیدونم بخداتاکجاپیش رفتن ولی حتماکه نبایدجنسی باشه همین که به زن خودت محل نزاری وبری قربون صدقه زن مردم بشی همین خودش کلیه٫
من همونوقت مردم که پیامشادیدم نوشته بود سلام عزیزم نفسم جونم درصورتیکه بعدهشت سال ندیدم یه عزیزم به من بگه. منم دقیق نمیدونم خودش میگه جنسی نبوده.. من عکسشا توگوشی باخانومه دیدم بی حجاب
هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
تازه خواهران ازچی بگم ازچی نگم دلم پره٫دوس دختره مجردیاش بوده واسمش زهره بوده٫ازوقتی که باهاش ازدواج کردم دیدم یکzرودستشه یکی هم روپاش بریده وجاش مونده٫گفتم اول اسم کیه گفت سرکل کل بادوستم نوشتم حالافهمیدم اول اسم زهره خانوم بوده
آره بیخیال بابا من همش وقتی دیرمیاداسترس داشتم وهی زنگ میزدم کجایی وکی میای واونم سرکیف به رفیق بازی ...
خوب عزیزم یک وقت خدایی نکرده معتادش نکنن دوستای ناباب٫بایدترسیدبی محلی بکن ولی خیلی هم ولش نکن که اگه معتادشه دیگه هم خودش میره تمام داراییتونوهم باخودش میبره پی عیش ونوشش
خوب عزیزم یک وقت خدایی نکرده معتادش نکنن دوستای ناباب٫بایدترسیدبی محلی بکن ولی خیلی هم ولش نکن که ا ...
بااجازت سیگار وقرص ترامادول و یه دونه لول هم توجیباش پیداکردم ولی انکارمیکنه میگه مال من نیستن ولی خودم میفهمم یه چیزی مصرف میکنه چون تورابطه جنسیش تاثیرمیزاره.