2777
2789

دوستان من این ماه10 روز پریودیم جلو افتاد که هیچ موقع سابقه انقد جلو انداختن نداشتم 

بعد از 8 تا21پریود بودم یعنی یه هفته اولش مثل پریودی بعدش لکه بینی همش

بعد دوباره امروز همش ترشح خونی دارم چیکار کنم

سری قبل پیش ماما رفتم گفت مفتامیک بخور یه ورق خوردم تا خوب شدم

الان دوباره اینجوری شدم... اینم بگم ک عفونت ندارم. 

یعنی امکان داره باردار باشم اخه از به نفر پرسیدم اینجوری گفت؟ 

چون فکر نمیکنم کیستم داشته باشم پریودیام منظم بوده دردو ایناهم ندارم اصلا

امضا ندارم🙂اثر انگشت میزنم🤭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه خونریزی نداشتید؟

فکرنمیکنم باردارباشید 

خدایا وقتشه معجزتونشونم بدی ♥️                         خدایاشکرت که به ارزوم رسیدم ازبین رفتن کرونا سلامتی خانوادم  ارامش وخوشبختی در زندگی برطرف شدن مشکلات مالی داشتن بچه های صحیح وسلامت وصالح   
شایدم نباشی اما من خو م پسرم ۶ ماهه بود باردار شدم چون جلوگیری درستی نداشتم 

یاعلی... خیلی وحشتناک نبود براتون؟ بچه بعدی چی بود خدایا من مطمئنم بعدیمم پسره خیلی سخته اخه

ن خوب بود اولی پسره دومی دختر .اولش شوک بودم و نمیخاستمش اما الان خوبن 

خداروشکر.. ببخشید شما چند وقت بعد زایمان پریوذ شدید اصلا ارتباطی داره من 3 ماه بعد شدم

خداروشکر.. ببخشید شما چند وقت بعد زایمان پریوذ شدید اصلا ارتباطی داره من 3 ماه بعد شدم

من دوماه بعد شدم . اگه جلوگیری نکنی همون ماه احتمال بارداری هست . شما هم فک نکنم باردار باشی

جواب ابلهان خاموشیست