2777
2789
عنوان

ارتوپد و فلوشیپ زانو و لگن در شیراز

2552 بازدید | 13 پست

بچه ها لطفا منو راهنمایی کنید دنبال یه ارتوپد خوب میگردم تو شیراز 

پدرم تصادف کرده و لگنش آسیب دیده 

دنبال فلوشیپ لگن هستم

چون توشیراز زیاد نیست

کسی میشناسه راهنماییم کنه

خودم یکی پیدا کردم دکتر محمدعلی قاسمی اما هنوز نرفتم

اگر کسی رفته  هم ممنون میشم بگه

من زنداییم میگفت داییمو بردن پیش ایشون خیلی خوب بوده راضین اونا خواستی میتونی شماره و آدرسشونو از س ...

دکتر محمد علی قاسمی خیلی حاذق هستن . من چند سال پیش رفتم اسکی و متاسفانه اونجا به شدددت آسیب دیدم .. یعنی اسیر شده بودم از درد و گرفتاری های بعدش ... لگنم خیلی آسیب دیده بود و دیگه واقعا چاره ای جز جراحی نداشتم اما خداروشکر از طریق یکی از آشناها با دکتر قاسمی آشنا شدم و درمان شدم کاملا . بدون جراحی البته . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بابابزرگم خورد زمین و لگنش شکست و خیلی دنبال دکتر خوب براش گشتیم چون سنش زیاده میترسیدم پیش هر کسی ببریمش برای همین با معرفی یکی از دوستای بابام، بابابزرگم رو بردیم پیش دکتر قاسمی و پیش ایشون جراحی انجام داد و الان خداروشکر خوب شده و اصلا مشکلی نداره به نظر من دکتر قاسمی خیلی دکتر خوبیه 

شما تو یا تاپیک مهر ماه ۹۹ گفتی مامانت رو بردی واسه درد زانو و خیلی ازش راضی بودی حالا اینجا میگی هنوز نرفتی پیشش 

لطفا بخاطر تبلیغات الکی تاپیک نزنین و خودتونم پایینش تاییدش کنید که اره دکتر خوبیه و مردم رو به اشتباه بندازید 

دکتر محمد علی قاسمی. ایشون جراح هیپ و لگن و تعویض مفصل هستن. تخصصشون جراحی استخوان و مفاصله و خیلی باتجربه و با دانش هستن تو حوزه هیپ و زانو اینم شماره برای مراجعه  09351501501

دکتر محمد علی قاسمی و زمینه تعویض مفصل زانو و لگن حرف نداره کارش خیلی خوبه تو شیراز همه اونایی که رفتن پیشش تعریق میکنن از همه مهم تر اینکه جراحیه که به روش غیر تهاجمی هم کار میکنه و  تشخیصشون فوق العادس حرف نداره