من زنداییم میگفت داییمو بردن پیش ایشون خیلی خوب بوده راضین اونا خواستی میتونی شماره و آدرسشونو از س ...
دکتر محمد علی قاسمی خیلی حاذق هستن . من چند سال پیش رفتم اسکی و متاسفانه اونجا به شدددت آسیب دیدم .. یعنی اسیر شده بودم از درد و گرفتاری های بعدش ... لگنم خیلی آسیب دیده بود و دیگه واقعا چاره ای جز جراحی نداشتم اما خداروشکر از طریق یکی از آشناها با دکتر قاسمی آشنا شدم و درمان شدم کاملا . بدون جراحی البته .
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من بابابزرگم خورد زمین و لگنش شکست و خیلی دنبال دکتر خوب براش گشتیم چون سنش زیاده میترسیدم پیش هر کسی ببریمش برای همین با معرفی یکی از دوستای بابام، بابابزرگم رو بردیم پیش دکتر قاسمی و پیش ایشون جراحی انجام داد و الان خداروشکر خوب شده و اصلا مشکلی نداره به نظر من دکتر قاسمی خیلی دکتر خوبیه
دکتر محمد علی قاسمی. ایشون جراح هیپ و لگن و تعویض مفصل هستن. تخصصشون جراحی استخوان و مفاصله و خیلی باتجربه و با دانش هستن تو حوزه هیپ و زانو اینم شماره برای مراجعه 09351501501
دکتر محمد علی قاسمی و زمینه تعویض مفصل زانو و لگن حرف نداره کارش خیلی خوبه تو شیراز همه اونایی که رفتن پیشش تعریق میکنن از همه مهم تر اینکه جراحیه که به روش غیر تهاجمی هم کار میکنه و تشخیصشون فوق العادس حرف نداره
خیلی دکتر خوبی هستن ایشون عزیزم بیار علمی و مجرب من میشناسمشون حتما همون دکتر ویزیت کنید چون به صورت تخصصی تو همون زمینه کار می کنن و جراحی انجام می دن