2777
2789

سلام خانوما من دوتا تایپک زدم ک با شوهرم سر قضیه مشروب مشکل دارم اونم قول داده بود نخوره ولی چن شب پیش مهمون داشتیم نشس خورد. خلاصه گفتم سرتونو در نیارم خواستین دوتا تایپک آخرم ببینین. حالا پری شبم گفتم ک بی اهمیت کردم رف جدا خوابید دیشبم خودش اومد تو تخت منم اومدم خوابیدم هی بغل و بوس من بی اهمیتی کردم خواس نزدیکم بشه و.... دوباره نذاشتم گفتم از آدم مشروب خوار خوشم نمیاد اونم بلند شد اومد باز بیرون خوابید. من چیکا کنم خو دلم باهاش صاف نمیشه آدم مشروب خوار دو ندارم دیشبم خواس نزدیکی کنه من نذاشتم. حالش خوب نبود احساس میکنم گناه کردم چیکا کنم بتونم ببخشمش دلم باهاش صاف شه اصلا موندم شاید حرفایی ک اینجا گفتم معنی ندان ولی نیاز داشتم حرف بزنم 😔😔

الان روشنفکر ها وارد میشوند

وزن شروع: ۷۹😣 -  وزن فعلی: ۶۰🤗 -  وزن هدف: ۵۷😍 ⁦قد: ۱۶۱ ❤️⁩ من به دنبه هایم وعده آب شدن داده ام...😁⁦❤️⁩  یه بار برای همیشه تصمیمت رو بگیر و تا تهش برو... نمیشه هرچی که دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو روی ترازو ببینی... نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو آینه از هیکلت لذت ببری... نمیشه اندازه دو نفر بخوری و به سایز یه نفر لباس بخری... همین الان شروع کن... با یک اراده قوی... اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو آینه از خواب بیدار میشی...😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون ادم خواره 

اینو میگن مشروب خووووور

آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹

فقط_طلاق#  

چند شبه دلم گرفته،، دلم هوای حرم کرده،، ولی گمون نکنم اقا دیگه منو بطلبه.اگه خوبی یا بدی دیدین ازم حلال کنین،، یه صلوات واسه حاجت روایی خودمو خودت:الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. خدایا،،چنین کن سرانجام کار،،، که تو خشنود باشی و ما رستگار...

حالا دو تا قلوپ مشروب و دوتا نخ سیگار و دوتا دود شیشه و تریاک مگه کجا رو میگیره ک اونقد شوهراتونو اذیت میکنین 😒😒😒😣🤔🤔🤔🤔 

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅

مشروب خوار چیه 😂😂😂 مشروب خور 

تا خودش نخواد نمیشه

با بی ادبی بی تربیتی و زور نمیشه نظر کسی و عوض کرد چرا نمیفهمین میشه رد شین ریپلای نکنین اعصابمونو خراب کردین چقدر دعوا و مرافعه دوست دارین اه اه اه
اون ادم خواره  اینو میگن مشروب خووووور

جوری دست نیافتنی باش که همه بخاطر به دست آوردنت بجنگن 😌😌«پرو قرنیه مشکی هه قلدر چهار شونه کشتی گاز میدم زیگ‌زاگی عشقی مونته کریستو جی زی  جیزی اخلاق خاص حرصی قدمو لجباز ارثی نرم بالشتم پشمک صبح شد املت سنگک تعارف ندارم مرسی کک دوست ندارم پپسی مو بلند هیکل تارزان دنبال شرمو داستان لات نیستم ولی هفت خط شهر رو هواست با یه فندک چشا رو به ابراست ته هفت راه چاک من باز رسیدم به یه حال طناز سلامتی هر کسی تنهاست😎😎» من یه بلوچم و به بلوچ بودن خودم افتخار میکنمم ‍‍😌😌😎😜