2777
2789
عنوان

بهم میگه قناس☹️☹️☹️

408 بازدید | 23 پست

سلام عزیزای دل همه رو تایپ کردم یه جا اولش میذارم😒خوشم نمیاد مث بعضیا بگم بیاین تا صفحه سوم بگم😒😒 پس لطفا نظر بدین

بچه ها من با همسرم داشتم تلفنی صحبت میکردم (عقدیم) گفت چیکار میکردی،گفتم یه شومیز داشتم خودش گشاد بود آستیناش تنگ بود داشتم اونو درست میکردم..گفت نه بخاطر اینه بازوهات گندست(آی عم تپلی☹️❤️) گفتن نخیرم خودت گنده ای(مربی بدنسازیه) لباسه کلا قناس بود خیلی وقته انداختمش یه گوشه الان گفتم درستش کنم..گفت آهااا میخوای بگی خودت قناس نیستی لباس قناسه...

من خیلی بهم برخورد قطع کردم..دوباره زنگ زده میگه چرا جنبه نداری نمیشه چهارکلوم باهات حرف زد چقد لوسی و اینا...بعدشم رفت خوابید...

همیشه از اینجور شوخیا میکنه..بهشم بارها گفتم شوخی‌ای که ممکنه تو با دوستات بکنی و باهم بخندین نمیتونی با یه خانوم همون شوخیو بکنی..میدونه رو اضافه وزنم حساسم...امروز صبحم یه موردی پیش اومده بود و کلا اعصابم بخاطرش خورد بود و بهشم گفته بودم و میدونست😔😔😔واقعا کشش همچین شوخی‌ای رو نداشتم...

به نظرتون حق نداشتم ناراحت بشم؟؟ این بی جنبه بودنه؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حق داری!! غلط کرده توهین میکنه اصلا باهاش حررف نزن

👊همیشه قبل از بحث با کسی دوتا سوال از خودتون بپرسید؟ 1.کجای زندگیشم؟ 😏  2. کجای زندگیمه؟ 😕  اگه جواب (هیچ جا) بود، بحث بیخود نکنید!!!😊

اگه رو وزنت حساسی چرا کم نمیکنی؟

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

چرا نقطه ضعفتو تبدیل به نقطه قوت نمیکنی ؟

لاغر کن خب شوهرتم که بدنسازی کار میکنه میتونه خیلی خوب کمکت کنه

خوشت میاد هی تیکه کنایه بشنوی از این  اون ؟

واکنش من در مواجه با تاپیکها و بعضی راهنمایی های کاربران: پناه برخدا...هعییییی....پناه برخدا...هعیییی...پناه برخدا....هعییییی...پناه برخدا....

اخ آخ آخ دقیقا مث زمان عقد ماست خیلی طول میکشه تا متوحه بشه کی و چجوری شوخی کنه ک دلگیر نشیم ولی بالاخره درست میشه از من ب تو نصیحت خودتو ناراحت و دلگیر نشون بده بهش ولی ته دل خودت بیخیال باش مردا مدلشونه واقعا ناراحت نشو من خودم. هلاک میکردم بس ک گریه میکردم الان پی ب خریت خودم بردم خیلی راحتتر میتونستم توجیهش کنم