2777
2789

ب من میگفتند اگه نخوابی پا میشم جارو برقی رو روشن میکنم بخوردتت 😐😂

یا امپولت میزنماااااا😐😡

جان خودت میدمت نون خشکی ببردت 😤😤😆

این اخری خاطره پرنگ بچگگیمه 😐

شمام بگین بخندیم😆😆😆😝😘

خَنًدَتوً با دٌنیا عَوَضً نِمیکٌنَمً دِلبَرً خوش خَنًدهً مَن  

من همیشه با پسر همسایمون آخرای بازی دعوامون میشد همو میزدیم 

شبش خوابیدنی میگفتن اگه صبح دوباره باهاش بازی کنی شب میندازیمت انباری😒😢

زندگی یک اثر هنریست که به جای فک کردن به او بهتر است که لذت ببرید⭐🌈 ( مرد هستم عزیزم عزیزم نکنید خجالت میکشم)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ته تغاری بودم تهدید ندیدم مخصوصا از سمت بابام😙

ولی حدود اول دبیرستان به بعد از بس شیطنت میکردم مامانم یه چیزایی بارم میکرد😂😂😂یادش بخیر واقعا

نیاز به پرواز نیست؛  همین پایین از خیلیا بالاترم👍👍👍

وحشتناکترین جمله :بذار ببرمت خونه میدونم چیکارت کنم، معمولا بعدشم کتک بود

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

مامانم خیلی صبوره اصلا تهدیدم نمیکرد 

بابامم خیلی بهم بها میداد و دلش نمیومد

البته منم آروم بودم 

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏

یا بعد از ظهر با تهدید به کتک زدن خوابم میکردن ،واقعا کارشون زشت بود 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

مامان من خیلی مهربون بود ولی بابام وایییی موقعی ک برام خواستگار میومد پشت کنکور بدم یک خواستگار بی فرهنگ و زشت و قدکوتاهی اومده بود خواستگاریم بابام میگف اگه نمیخای درس بخونی بایدد باهمین ازدواج کنی😣😣😅😅😅😅

بابام اصلا تهدید نمیکرد. دعوامم نمیکرد 

ولی مامانم تهدید میکرد الان پامیشم وسایلتو میریزم تو کوچه😅یا عصبانی ک میشد از دستمون میگفت الان از دستت سرمو میکوبم به دیوار

دنیا نیارزد آنکه پریشان کنی دلی/ زینهار بد مکن که نکردست عاقلی❤ من ادعا میکنم آدم منعطفی هستم، در همین راستا نظرات پیشنهادات و انتقادات محترمانه و سازنده رو محترمانه میپذیرم🌹