2777
2789
عنوان

ساس یا کک؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8616 بازدید | 50 پست

عزیزم دوسه جای خونه آب تو سینی بذار ، چندساعت بعد ميفته تو آب، هر طرف که گمش کردی بذار اصلا به سمپاشی احتیاج نیس

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی من گوشت شیرینم فقط😁 عزیزم میگی بکشمش ینی فقط یدونه است ممکنه تخم ریزی کرده باشه و نیاز به سمپا ...

نه تخم ریزی نمیکنه خودتم اگه حواست باشه نزنتت چند روز دیگه میمیره از گشنگی یعنی زیاد دووم نمیاره

خودش میفته تو آبها ؟

آره گلم چون بپر بپر میکنه میفته تم آب نمیتونه دربیاد همونجا میمیره تو آب به همین راحتی

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
آره گلم چون بپر بپر میکنه میفته تم آب نمیتونه دربیاد همونجا میمیره تو آب به همین راحتی

ممنونم عزیزم راستی این حشره تو حالت عادی داشت راه میرفن وقتی نزدیکش شدم پرید هااا  کک همینطوریه یا فقط میپره؟